Τα Public κάνουν έκπτωση 30% για το νέο Xbox 360 Kinect αποσύροντας την παλιά σου κονσόλα

Marinos 09/11/2010 0
Τα Public κάνουν έκπτωση 30% για το νέο Xbox 360 Kinect αποσύροντας την παλιά σου κονσόλα

Purchase FileMaker Pro 12 Advanced mac 64 bit
Γιορτές έρχονται και οι απανταχού gamers ψάχνουν τρόπους ωστε να ικανοποιήσουν τις gaming επιθυμίες τους. Έτσι λοιπόν, αν ενδιαφέρεσαι για ό,τι τελευταίο έχει να δείξει η Microsoft, δηλαδή το νέο Xbox 360 μαζί με το Kinect η “προσφορά” που κάνουν τα Public, ίσως να είναι και ένα extra κίνητρο ωστε να γίνει δικό σου.

Purchase Solidworks 2010 Premium oem
Αποσύροντας το παλιό σου Xbox 360 λοιπόν, τα Public σου κάνουν έκπτωση 30% και σου δίνουν την καινούργια κονσόλα Xbox 360 και φυσικά το Kinect. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως δίνοντας στα Public την Xbox 360 Elite κονσόλα, παίρνεις έκπτωση 100 ευρώ ενω για την Arcade Xbox 360 η έκπτωση κατεβαίνει στα 80 ευρώ.

Abbyy FineReader 9.0 Professional 64 bit
Αν και λίγο παράξενη προσφορά για να πούμε την αλήθεια, δεν παύει να είναι προσφορά. Φυσικά αυτοί που ήταν ούτως ή άλλως έτοιμοι να αγοράσουν το Kinect δεν νομίζω να το σκεφτούν και πολύ.

Ακολουθεί το Press Release :

Where can i buy Corel Ventura 10 software
Aπό την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, οι λάτρεις του gaming μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα Public και να ανταλλάξουν την παλιά τους κονσόλα Xbox 360, κερδίζοντας μέχρι 30% έκπτωση στην αγορά της κονσόλας Xbox 360 (250 GB ή 4 GB ) με αισθητήρα Kinect.

How to buy Adobe Creative Suite 5 Design Premium mac 64 bit
Ο πρωτοποριακός αισθητήρας Kinect που διατίθεται με το Xbox 360, αποτελεί την νέα τάση για τους λάτρεις του gaming καθώς καταργεί την χρήση των καθιερωμένων περιφερειακών αξεσουάρ, μετατρέποντας τον ίδιο των χρήστη σε χειριστήριο. Ο τρόπος είναι απλός καθώς ο αισθητήρας Kinect εντοπίζει όλες τις κινήσεις του σώματος και απομονώνει τις φωνές κάνοντας το gaming πραγματική απόλαυση.

Where can i buy Microsoft Office Publisher 2010 32 bit software
Η κονσόλα Xbox 360 που περιέχει τον αισθητήρα kinect κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου. Οι επισκέπτες του Public μπορούν να κερδίσουν έκπτωση 100 ευρώ, ανταλλάσσοντας την παλιά τους κονσόλα Xbox 360 Elite ή 80 ευρώ για την κονσόλα Arcade Xbox 360.

Buy VMware Workstation 8 32 bit
Η κονσόλα που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, πλήρη λειτουργία και να συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα περιφερειακά (καλώδιο τροφοδοσίας, καλώδιο τηλεόρασης και ένα χειριστήριο), ενώ δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση για άλλο προϊόν.

Purchase Autodesk AutoCAD Design Suite Premium 2014 oem
Για όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την κονσόλα Xbox 360 Kinect, στον ιστοχώρο www.public.gr. θα βρουν όλα όσα πρέπει να ξέρουν!

Γιατί στα Public η παλιά σας κονσόλα αποκτά αξία!

Σκέφτεσαι gaming ? Σκέψου μόνο Public!!