Κίνα : Windows Phone vs. iPhone σημειώσατε…ένα

Marinos 23/05/2012 0
Κίνα : Windows Phone vs. iPhone σημειώσατε…ένα

Purchase Autodesk Maya LT 2015 mac oem, Purchase Norton PartitionMagic 8.0 64 bit oem
Είναι τραγικό να βλέπεις κάτι που χτιζόταν τόσο καιρό να καταρρίπτεται μέσα σε 2 μήνες, πόσο μάλλον αν εσύ λέγεσαι Apple και “αυτή” ονομάζεται Microsoft.

Purchase Intuit Quicken Rental Property Manager 2009 software, Where to buy Apple Mac OS X 10.6 Snow Leopard Server mac 64 bit
Το Windows Phone, το λειτουργικό της Microsoft εδώ και 2 μήνες έχει κάνει το ντεμπούτο του στην Κίνα και έκτοτε έχει καταβροχθίσει το 7% της αγοράς, 1% περισσότερο δηλαδή απο αυτό της Apple με το iPhone! Ας μην ξεχνάμε πως το Android είναι το αφεντικό στην συγκεκριμένη αγορά (με μερίδιο αγοράς 69%) και το να κερδίζεις αμέσως αμέσως το 7% της “πίτας” είναι μεγάλο κατόρθωμα.

Microsoft office visio standard 2010 64 bit, Where to buy Microsoft Project Standard 2016 software
Υπεύθυνος της Microsoft μάλιστα υποστηρίζει πως με την εισαγωγή στην αγορά και των νέων Windows PC Tablet που έρχονται, η Microsoft θα τα πάει ακόμα καλύτερα. Μένει να δούμε το τί θα γίνει απο την στιγμή που η Apple θα λανσάρει το νέο iPhone 5. Θα καταφέρει να κερδίσει μεγαλύτερα ποσοστά ή όχι; Το μόνο σίγουρο είναι πως η Microsoft ανεβαίνει απειλητικά και έχουμε πολλά ακόμα να δούμε στο Windows Phone.

[via]