Οι φήμες για κατασκευή Windows Phone 8 smartphone απο την Microsoft πληθαίνουν!

Marinos 03/11/2012 1
Οι φήμες για κατασκευή Windows Phone 8 smartphone απο την Microsoft πληθαίνουν!

AutoDesSys Bonzai 3D MAC 32 bit download, How to buy Autodesk Navisworks Manage 2015 32 bit
Η φημολογία πως η Microsoft θα κατασκευάσει το πρώτο της smartphone έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο που μας πέρασε, όταν και η Κινεζική έκδοση των Times έφεραν στο φως πληροφορίες πως η Microsoft δοκιμάζει τεχνικές κατασκευής smartphone και πως ένα smartphone διαφαίνεται στον ορίζοντα, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου απο την ίδια την Microsoft. Τώρα, μήνες μετά, έρχεται η Wall Street Journal με δημοσίευμά της και ξαναζεσταίνει για τα καλά αυτή την φημολογία λέγοντας πως όντως η Microsoft έχει βρει προμηθευτές υλικών από την Ασία και έχει πάρει στα ζεστά την κατασκευή ενός δικού της smartphone, του πρώτου στην ιστορία της.

Corel DVD MovieFactory 6 PLUS, Adobe coldfusion builder 2 mac software
Φυσικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και αυτό φαίνεται και από τα λόγια του ίδιου του CEO της Microsoft, του Steve Ballmer ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως “η Microsoft θα συνεχίσει να κατασκευάζει συσκευές και πως θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για νέες τεχνολογίες και νέες ιδέες κρατώντας ταυτόχρονα τις καλές συνεργασίες με τις εταιρίες κατασκευής Windows Phone 8 συσκευών και Windows PC”. Λέγεται μάλιστα πως η Microsoft έχει ως στόχο να κατασκευάσει ένα smartphone που θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 4″ έως 5″ ιντσών χωρίς να υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το υπόλοιπο hardware.

Where can i buy Autodesk AutoCad Architecture 2012 software, Microsoft Office 2007 Professional best price
Το μόνο αγκάθι για όλες αυτές τις εικασίες, είναι πως σίγουρα οι συνεργάτες της Microsoft για την κατασκευή τηλεφώνων (όπως η HTC, Samsung, Nokia κ.α.) σίγουρα δεν θα τους αρέσει κάτι τέτοιο μιας και η απλή λογική λέει πως το μερίδιο αγοράς που έχουν αυτή τη στιγμή θα συρρικνωθεί επικίνδυνα. Πραγματικά αυτή η υπόθεση έχει τεράστιο ενδιαφέρον και θα είμαστε φυσικά εδώ για να παρακολουθήσουμε μαζί την εξέλιξή της.

[via]