Το Windows Phone 7 Dev Tools πάει beta.

Marinos 12/07/2010 0
Το Windows Phone 7 Dev Tools πάει beta.

Η στιγμή έφτασε. Η Microsoft έβαλε την ταμπέλα “beta” στο Windows Phone Developers Tools package και αφήνει εσένα, τον επίδοξο developer να ονειρευτείς και να αρχίσεις να δημιουργείς τις καινούργιες σου εφαρμογές για το επερχόμενο smartphone λειτουργικό της εταιρίας του Redmond που αναμένεται με πολύ ενθουσιασμό απο τον κόσμο της Πληροφορικής.

Πλέον, το πακέτο με τα εργαλεία που θα χρειαστείς για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα είναι σε θέση να σε κάνει να ηρεμήσεις απο την άποψη πως είναι δύσκολο απο εδώ και πέρα να αλλάξει κάτι στην πλατφόρμα αυτή και να κάνει δύσκολο του έργο σου, φέρνοντάς σε σε θέση να τα κάνεις όλα απο την αρχή.

Το API έχει δημιουργηθεί και τελειοποιηθεί και το Expression Blend είναι full integrated με το πακέτο εργαλείων. Αναμένονται κάποια εργαλεία εδώ και εκεί τα οποία θα είναι έτοιμα τις επόμενες εβδομάδες.

Α, και αν δεν αρκούν οι emulators και δεν σε ικανοποιούν τόσο, περίμενε λίγο ακόμα, θα ενθουσιαστείς ακόμη περισσότερο σε λίγο καιρό, μιάς ολοένα και περισσότεροι vendors θα αρχίσουν να στέλνουν καινούργια smartphones για τους επίδοξους developers σαν εσένα, που θα σε βοηθήσουν να παραμετροποιήσεις το καινούργιο σου app σε αληθινή Windows Phone 7 συσκευή!

Οπότε, ρίχνε κλεφτές ματιές στο inbox σου γιατι σιγά σιγά θα έρχονται διάφορα newsletters που θα σου δώσουν την ευκαιρία να έχεις κι εσύ μία απο αυτές τις συσκευές ωστε να κάνεις τα μαγικά σου.

Ένα είναι το σίγουρο, πως τα Windows Phone 7 έρχονται και μαζί με το πακέτο αυτό έρχονται και οι επόμενες γενιές Applications… και αυτό μόνο ευχαρίστηση και αισιοδοξίσ μπορεί να μας δώσει.