Ο Windows Live Messenger φεύγει, το Skype έρχεται!

Marinos 12/04/2013 1
Ο Windows Live Messenger φεύγει, το Skype έρχεται!

Where can i buy Adobe Creative Suite 5 Master Collection mac 64 bit oem, Cheapest Adobe Acrobat X Pro oem
Το είχαμε πεί, τώρα γίνεται πραγματικότητα. Ο Windows Live Messenger αρχίζει να γίνεται παρελθόν μιας και η Microsoft έχει ξεκινήσει το rollout της μεταφοράς των λογαριασμών Windows Live στο Skype. Η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Απριλίου αλλά μπορείτε και απο μόνοι σας να μεταβείτε στην Skype εποχή με τη βοήθεια μερικών κλίκ.

Where can i buy Autodesk AutoCAD Map 3D 2015, Solidworks 2016 Premium software
Αν μπείτε στον λογαριασμό σας στο Messenger, αυτό που θα δείτε είναι ένα μήνυμα που σας προτρέπει να εγκαταστήσετε το Skype μιας και ο Windows Live Messenger θα σταματήσει να λειτουργεί. Σε περίπτωση που θέλετε να ξεκινήσετε απο τώρα την μεταφορά σας στο Skype το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι :

  • Nα κατεβάσετε το Skype και να το εγκαταστήσετε
  • Κατα την είσοδο στο Skype θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή “Εναλλακτικά συνδεθείτε μέσω Λογαριασμού Microsoft”
  • Τώρα, είναι η σειρά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας (username και password) που χρησιμοποιούσατε στον Windows Live Messenger τσεκάροντας κάτω δεξιά την επιλογή “Απομνημόνευση του κωδικού μου”
  • Απο εκεί και πέρα επιλέγετε την επιλογή “Έχω λογαριασμό στο Skype” αν τυχόν θέλετε να συγχονεύσετε τον λογαριασμό Skype με τον λογαριασμό Windows Live για να βλέπετε μαζεμένα σε ένα σημείο όλες σας τις επαφές και να μπορείτε να μιλήσετε μαζί τους μέσω Voice, Chat ή Video. Αν δεν έχετε λογαριασμό Skype επιλέξτε “Είμαι νέος/νέα στο Skype”
  • Τελευταίο κλίκ στο “Συμφωνώ” (για τους όρους χρήσης) και…

How to buy Adobe InDesign CS6 32 bit software, How to buy Adobe Photoshop Elements 10 mac 64 bit
Tέλος, αυτό ήταν. Απο εδώ και στο εξής μέσω του Skype μπορείτε να μιλήσετε με όλες σας τις επαφές (Windows Live και Skype) μέσα απο την εφαρμογή του Skype. Εύκολα, απλά και γρήγορα (και με πολύ καλύτερη ποιότητα βιντεοκλήσης και Voice Over IP) 😉