Άρωμα απο Windows 8

Marinos 02/07/2010 0
Άρωμα απο Windows 8

Και εκεί που προσπαθούμε να συνηθίσουμε τα (απίστευτα κατ’εμέ) Windows 7, έρχεται ο Francisco Martin και μας δίνει λίγο άρωμα απο Windows 8 μέσα απο το blog του, που ασχολείται κυρίως με θέματα Microsoft. Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λοιπόν, οι οποίες χρονολογούνται από τον Απρίλιο του 2010 και έχουν να κάνουν μάλλον με συζητήσεις της Microsoft με διάφορους κατασκευαστές, μας δίνουν τις εξής πληροφορίες :

Γρήγορη εκκίνηση : Νέα μέθοδος η οποία θα συνδυάζει το Logoff με το hybernate και θα οδηγεί σε πολύ καλύτερους χρόνους εκκίνησης και τερματισμού των Windows.

Windows App Store : Στα πρότυπα του app store και market για iPhone και Android αντίστοιχα, μέσα από το Windows Store θα υπάρχουν διαθέσιμα χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια για άμεσο κατέβασμα διαθέσιμα σε εκατομμύρια χρήστες από την πρώτη μέρα.

Αναγνώριση Προσώπου : Υποστήριξη αναγνώρισης προσώπου για πιο γρήγορη πρόσβαση στο σύστημα ενώ το σύστημα θα κλειδώνει αυτόματα μόλις ο χρήστης εγκαταλείψει τον σταθμό εργασίας.

Push button reset : Επανεγκατάσταση των Windows κρατώντας όλες τις προσωπικές πληροφορίες, εφαρμογές, ρυθμίσεις χωρίς back, απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Internet Explorer 9.0 : Ενσωμάτωση της τελευταίας έκδοσης του browser της Microsoft. Η πρώτη beta έκδοση αναμένεται τον Αύγουστο.

Αναλυτική βοήθεια : Πιο διεξοδική υποστήριξη και βοήθεια μέσω της οποίας ο χρήστης θα μπορεί να διορθώσει πιθανά προβλήματα από μόνος του.

Επίσης, στα έγγραφα απο τα οποία διέρευσαν αυτές οι πληροφορίες, γίνεται λόγος για τα tablets για (την ακόμα) περισσότερη υποστήριξη απο τα Windows 8.

Να σας θυμίσω επίσης, πως τα Windows 8 αναμένονται το 2012.

[via]