Άρωμα απο Windows 8

Marinos 02/07/2010 0
Άρωμα απο Windows 8

Cheap Adobe After Effects CC 2015 oem
Και εκεί που προσπαθούμε να συνηθίσουμε τα (απίστευτα κατ’εμέ) Windows 7, έρχεται ο Francisco Martin και μας δίνει λίγο άρωμα απο Windows 8 μέσα απο το blog του, που ασχολείται κυρίως με θέματα Microsoft. Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λοιπόν, οι οποίες χρονολογούνται από τον Απρίλιο του 2010 και έχουν να κάνουν μάλλον με συζητήσεις της Microsoft με διάφορους κατασκευαστές, μας δίνουν τις εξής πληροφορίες :

Discount Autodesk AutoCAD Plant 3D 2014 64 bit software
Γρήγορη εκκίνηση : Νέα μέθοδος η οποία θα συνδυάζει το Logoff με το hybernate και θα οδηγεί σε πολύ καλύτερους χρόνους εκκίνησης και τερματισμού των Windows.

Cheapest autodesk showcase 2012 64 bit
Windows App Store : Στα πρότυπα του app store και market για iPhone και Android αντίστοιχα, μέσα από το Windows Store θα υπάρχουν διαθέσιμα χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια για άμεσο κατέβασμα διαθέσιμα σε εκατομμύρια χρήστες από την πρώτη μέρα.

Cheapest adobe creative suite 6 design web premium mac
Αναγνώριση Προσώπου : Υποστήριξη αναγνώρισης προσώπου για πιο γρήγορη πρόσβαση στο σύστημα ενώ το σύστημα θα κλειδώνει αυτόματα μόλις ο χρήστης εγκαταλείψει τον σταθμό εργασίας.

How to buy Adobe Creative Suite 6 Production Premium mac 32 bit
Push button reset : Επανεγκατάσταση των Windows κρατώντας όλες τις προσωπικές πληροφορίες, εφαρμογές, ρυθμίσεις χωρίς back, απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Purchase Microsoft Visual Studio 2010 Premium 64 bit
Internet Explorer 9.0 : Ενσωμάτωση της τελευταίας έκδοσης του browser της Microsoft. Η πρώτη beta έκδοση αναμένεται τον Αύγουστο.

How to buy NewBlue Titler Pro 32 bit
Αναλυτική βοήθεια : Πιο διεξοδική υποστήριξη και βοήθεια μέσω της οποίας ο χρήστης θα μπορεί να διορθώσει πιθανά προβλήματα από μόνος του.

Cheap Autodesk AutoCAD Raster Design 2014 32 bit
Επίσης, στα έγγραφα απο τα οποία διέρευσαν αυτές οι πληροφορίες, γίνεται λόγος για τα tablets για (την ακόμα) περισσότερη υποστήριξη απο τα Windows 8.

Να σας θυμίσω επίσης, πως τα Windows 8 αναμένονται το 2012.

[via]