Φήμες για απευθείας boot στο desktop για τα Windows 8

Marinos 15/04/2013 0
Φήμες για απευθείας boot στο desktop για τα Windows 8

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι φήμες που θέλουν τα Windows 8 να δέχονται αλλαγές επάνω στον τρόπο με τον οποίο bootάρουν και να δίνουν την επιλογή “boot to desktop” οργίαζαν. Τώρα το αν θα γίνει αυτό ή αν πρόκειται απλά για την θέληση πολλών (για την ακρίβεια πάρα πολλών) να υπάρχει επιλογή στα Windows 8 για το πατροπαράδοτο και “συνηθισμένο” boot των Windows απευθείας στο desktop είναι άγνωστο.

Βέβαια, οι φήμες αυτές ξεκίνησαν απο ένα ρώσικο website το οποίο ισχυρίζεται πως έχει “κομμάτια του κώδικα της νέας έκδοσης των Windows 8.1” και πως υπάρχει αυτή η επιλογή (“boot to desktop”). Η είδηση αυτή φιλοξενήθηκε ακόμα και απο το Neowin το οποίο είναι ένα website εγνωσμένης αξίας.

Η αλήθεια είναι πως τα tiles δεν αρέσουν σε πολλούς  και μάλιστα η εμφάνισή τους και η μετατροπή του λειτουργικού της Microsoft σε ένα περισσότερο Touch UI OS ίσως είναι και ένας απο τους λόγους για τους οποίους τα Windows 8 δεν πουλάνε όσο περίμενε ο γίγαντας απο το Redmond. Ας μην κρυβόμαστε, τα Windows 7 αυτή τη στιγμή είναι σαν τα Windows XP στην εποχή που εμφανίστηκαν τα Windows Vista μόνο που αυτή τη φορά υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη αλλαγή στο UI του λειτουργικού κάτι που κάνει τα Windows 8 περισσότερο “απρόσιτα” για πολλούς. Βέβαια μην ξεχνάμε πως το νέο λειτουργικό της Microsoft είναι ένα απο τα καλύτερα που έχει δημιουργήσει και για πολλούς χρήστες φτάνει μόλις μία μικρή περίοδος ενασχόλησης μαζί του ωστε να το λατρέψουν και να λένε πως δεν αλλάζουν τα tiles με τίποτα στον κόσμο.

Όπως και να έχει, τo Windows Blue δεν αργεί, οπότε και θα δούμε αν όλα αυτά είναι φήμες ή πραγματικότητα.

 

[via]