Φήμες για απευθείας boot στο desktop για τα Windows 8

Marinos 15/04/2013 0
Φήμες για απευθείας boot στο desktop για τα Windows 8

Wo kaufen Windows Server 2008 R2 Datacenter oem, How to buy Apple Mac OS X 10.4 Tiger mac 64 bit
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι φήμες που θέλουν τα Windows 8 να δέχονται αλλαγές επάνω στον τρόπο με τον οποίο bootάρουν και να δίνουν την επιλογή “boot to desktop” οργίαζαν. Τώρα το αν θα γίνει αυτό ή αν πρόκειται απλά για την θέληση πολλών (για την ακρίβεια πάρα πολλών) να υπάρχει επιλογή στα Windows 8 για το πατροπαράδοτο και “συνηθισμένο” boot των Windows απευθείας στο desktop είναι άγνωστο.

How to buy Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 32 bit, How to buy Adobe Photoshop Lightroom 5 mac 32 bit software
Βέβαια, οι φήμες αυτές ξεκίνησαν απο ένα ρώσικο website το οποίο ισχυρίζεται πως έχει “κομμάτια του κώδικα της νέας έκδοσης των Windows 8.1” και πως υπάρχει αυτή η επιλογή (“boot to desktop”). Η είδηση αυτή φιλοξενήθηκε ακόμα και απο το Neowin το οποίο είναι ένα website εγνωσμένης αξίας.

Best price Microsoft Office Professional 2013 64 bit, Autodesk AutoCAD 2009 oem
Η αλήθεια είναι πως τα tiles δεν αρέσουν σε πολλούς  και μάλιστα η εμφάνισή τους και η μετατροπή του λειτουργικού της Microsoft σε ένα περισσότερο Touch UI OS ίσως είναι και ένας απο τους λόγους για τους οποίους τα Windows 8 δεν πουλάνε όσο περίμενε ο γίγαντας απο το Redmond. Ας μην κρυβόμαστε, τα Windows 7 αυτή τη στιγμή είναι σαν τα Windows XP στην εποχή που εμφανίστηκαν τα Windows Vista μόνο που αυτή τη φορά υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη αλλαγή στο UI του λειτουργικού κάτι που κάνει τα Windows 8 περισσότερο “απρόσιτα” για πολλούς. Βέβαια μην ξεχνάμε πως το νέο λειτουργικό της Microsoft είναι ένα απο τα καλύτερα που έχει δημιουργήσει και για πολλούς χρήστες φτάνει μόλις μία μικρή περίοδος ενασχόλησης μαζί του ωστε να το λατρέψουν και να λένε πως δεν αλλάζουν τα tiles με τίποτα στον κόσμο.

Download Autodesk AutoCAD Mechanical 2015 oem, CodeGear RAD Studio 2010 Architect 64 bit
Όπως και να έχει, τo Windows Blue δεν αργεί, οπότε και θα δούμε αν όλα αυτά είναι φήμες ή πραγματικότητα.

 

[via]