Δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 8.1 απο την Microsoft!

Marinos 18/10/2013 0
Δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 8.1 απο την Microsoft!

Where can i buy Autodesk Product Design Suite Ultimate 2016 32 bit, Discount adobe creative suite 5 master collection mac
Τα Windows 8.1 είναι εδώ και ελεύθερα να κατακτήσουν (για άλλη μια φορά) τον κόσμο. Η Microsoft προχωράει στην δωρεάν διάθεση της νέας version των Windows 8 προς όλους όσους έχουν ήδη εγκατεστημένα τα Windows 8 στον υπολογιστή τους.

Microsoft Visio Professional 2016 cheap price, Where can i buy Windows Server 2008 R2 Standard 32 bit oem
Τα νέα Windows 8.1 φέρνουν κάποιες νέες λειτουργίες αλλά περισσότερο σταθερότητα στο λειτουργικό της Microsoft με το κυριότερο νέο feature να είναι η επαναφορά του Start Button που οι απανταχού χρήστες των Windows ζητούσαν εδώ και καιρό. Απο εκεί και πέρα, στα Windows 8.1 θα βρείτε παντού τον Bing μιας και η Microsoft θέλει να σε κάνει να τον χρησιμοποιήσεις αλλά και ένα ανανεωμένο Skydrive που θα το λατρέψεις.

 

Purchase Adobe Premiere Elements 12 32 bit, Cheapest Autodesk Building Design Suite Ultimate 2016 software
Για να αναβαθμίσεις απο Windows 8 σε Windows 8.1 θα πρέπει να μπείς στο Windows Store και να κάνεις την αναβάθμιση απο εκεί, αλλιώς, αν είσαι χρήστης Windows 7, θα πρέπει να κάνεις κάποια βήματα παραπάνω μιας και μιλάμε για ένα εντελώς νέο λειτουργικό στον υπολογιστή σου.

[via]