Wind One, σταθερό, κινητό και broadband, όλα σε ένα πακέτο

Marinos 02/11/2010 0
Wind One, σταθερό, κινητό και broadband, όλα σε ένα πακέτο

Όπως θα έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες ημέρες, η Wind έχει προχωρήσει στην υλοποίηση ενός νέου πακέτου προσφοράς με το οποίο προσπαθεί (και πετυχαίνει) να προσθέσει σταθερό, κινητό και internet μαζεμένα όλα σε ένα πακέτο. Πρακτικά αυτό σημαίνει απεριόριστες κλήσεις από σταθερό και κινητό σε σταθερά, δωρεάν χρόνος ομιλίας για κλήσεις από κινητό ή σταθερό σε κινητά, broadband από το σπίτι και το κινητό και απεριόριστες κλήσεις μεταξύ σταθερού και κινητού που ανήκουν στο πρόγραμμα Wind One.

Το “απεριόριστο” όπως ξέρετε ήδη φυσικά είναι περιορισμένο, αυτό σημαίνει πως έχετε στη διάθεσή σας 1.500’ προς αστικά/ υπεραστικά από το κινητό και 1.500’ μεταξύ του σταθερού και του κινητού. Απο την άλλη δεν βλέπουμε την Wind να επισημαίνει κάπου τον αριθμό SMS που μπορούμε να στείλουμε, όπως επίσης δεν λέει τίποτα σχετικά με roaming εντός Ευρώπης ή ακόμα και για 3G. Με όλες αυτές τις παραλείψεις οδηγούμαστε στο σημείο να καταλάβουμε πως η Wind αλλάζει το “μοντέλο” που είχε ως τώρα και το γυρνάει σε προσφορές που πατάνε πάνω σε TCP/IP με VoIP υπηρεσίες και broadband.

Όπως και να’χει όμως, η Wind, συνεχίζει και διαθέτει τα ίδια πακέτα Wind S, M, L, XL με τιμές που ξεκινούν από τα 45 ευρώ και καταλήγουν στα 100 ευρώ τον μήνα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον πίνακα με αυτά που προσφέρει η Wind. Το αν πετύχει με αυτόν τον τρόπο η Wind να πείσει την Ελληνική αγορά μένει να το δούμε, πάντως λόγω του οτι ο Έλληνας έχει συνηθίσει να στέλνει πολλά SMS με κάνει λίγο απαισιόδοξο, αλλα σε κάθε περίπτωση η Wind αυτή τη στιγμή έχει μία απο τις καλύτερες προσφορές σε χρόνους ομιλίας (αν όχι την καλύτερη).

Ακολουθούν τα επίσημα λογάκια απο την Wind :

Μία νέα γενιά προϊόντων επικοινωνίας βασισμένα στο ενοποιημένο δίκτυο επικοινωνιών κινητής, σταθερής & Internet, παρουσιάζει η WIND Ελλάς.

Σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο, ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, Ανώτερος Διευθυντής Marketing Σταθερής Τηλεφωνίας & Εμπορικού Τμήματος Εταιρικών Πελατών της WIND Ελλάς, ανέφερε σχετικά:

«Χάρη στην ενοποίηση των δικτυακών υποδομών μας και των συστημάτων πληροφορικής, σας παρουσιάζουμε το WIND One, μία νέα γενιά προϊόντων επικοινωνίας, τα πρώτα προϊόντα πραγματικής σύγκλισης Σταθερής, Κινητής Τηλεφωνίας και Broadband στην ελληνική αγορά».

Το WIND One είναι μία εντελώς νέα Οικογένεια Υπηρεσιών Επικοινωνίας η οποία προσφέρει επικοινωνία χωρίς περιορισμούς: Τηλεφωνία & Βroadband Internet από το κινητό και το σταθερό. Το WIND One αφορά σε ένα σταθερό και ένα κινητό νούμερο και προσφέρει:

– Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και από το σταθερό και από το κινητό
– Διαθέσιμα λεπτά προς όλα τα κινητά, για να καταναλωθούν και από το σταθερό και από το κινητό
– Προσφέρει broadband σύνδεση στο Internet τόσο από το σταθερό όσο και από το κινητό
– Απεριόριστη δωρεάν επικοινωνία μεταξύ του κινητού και του σταθερού

Το WIND One διατίθεται μέσα από 4 πακέτα επικοινωνίας, τα WIND One S, M, L & XL, καθένα από τα οποία καλύπτει διαφορετικές ανάγκες ανάλογα με τον τρόπο ζωής του καταναλωτή.

«Με το WIND One σηματοδοτούμε μία σημαντική εξέλιξη στα τηλεπικοινωνιακά προϊόντα. Είναι το πρώτο πακέτο που συνενώνει σταθερό, κινητό & Internet, υποστηρίζεται από ένα σημείο Εξυπηρέτησης Πελατών και εκδίδει έναν λογαριασμό» επεσήμανε ο Αντώνης Τζωρτζακάκης. «Καταργούμε πλέον τη διάκριση ανάμεσα στο Κινητό και το Σταθερό & ανάμεσα στο Μέσα και το Έξω. Παρέχουμε Ενιαία Υπηρεσία Επικοινωνίας, με μία τιμή, διαθέσιμη από όλες τις Συσκευές. Δεν χρειάζεται πλέον να σκεφτόμαστε ποια συσκευή θα χρησιμοποιήσουμε για να μιλήσουμε ή να σερφάρουμε στο Internet».

Τα προϊοντικά χαρακτηριστικά του WIND One σχεδιάστηκαν με βάση τις δυνατότητες που προσφέρει η ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων της WIND. Το Ενιαίο Σύστημα Πληροφορικής δίνει ολοένα και περισσότερες δυνατότητες πώλησης στα Καταστήματά της, δημιουργεί ενοποιημένους μηχανισμούς διατήρησης πελατών, επεκτείνει την τεχνογνωσία της Κινητής στη Σταθερή Τηλεφωνία, ομογενοποιεί την Εξυπηρέτηση Πελατών Κινητής & Σταθερής και παρέχει στους πελάτες της WIND το μοναδικό πλεονέκτημα του Ενιαίου Λογαριασμού.

«Σήμερα η WIND είναι ο μοναδικός πάροχος στην Ελλάδα με ένα δίκτυο για κινητή, σταθερή & Internet. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα καθόρισε και τη στρατηγική μας για τη δημιουργία μίας νέας αγοράς υπηρεσιών σύγκλισης» δήλωσε ο κ. Τζωρτζακάκης στη διάρκεια της παρουσίασης του WIND One.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Τζωρτζακάκη, «Δύο είναι οι βασικές τάσεις στις τηλεπικοινωνίες στο εξωτερικό, όσον αφορά στη σύγκλιση: ένας πάροχος κινητής να απορροφά τις δραστηριότητες σταθερής και να τις χρησιμοποιεί για να αυξήσει την αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, και από την άλλη, ένας πάροχος να συνδυάζει τις δύο δραστηριότητες και να δημιουργεί νέες προτάσεις κινητής, σταθερής και Internet, με σκοπό να αυξήσει συνολικά την αξία που προσφέρεται στο συνδρομητή. Ως WIND επιλέξαμε να ακολουθήσουμε τη δεύτερη στρατηγική και μέσα από αυτή δημιουργήσαμε το WIND One».

Το WIND One είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα WIND, ενώ για οποιαδήποτε πληροφορία για τη νέα υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 13800 από οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό ή να επισκεφθούν το www.wind.com.gr