Ο Hacker που κρύβεται πίσω απο την επίθεση DDoS στο WikiLeaks λέγεται…

Marinos 30/11/2010 0
Ο Hacker που κρύβεται πίσω απο την επίθεση DDoS στο WikiLeaks λέγεται…

Where to buy Adobe Acrobat X Pro 32 bit software, Where to buy GraphiSoft ArchiCAD 18
Φήμες λένε πως πίσω απο την επίθεση DDoS στο site του WikiLeaks, κρύβεται ένας (!) hacker με ψευδώνυμο “The Jester” (ή αλλιώς th3j35t3r). Μέσω του twitter account που διαθέτει, παραδέχεται (με τον ίδιο τρόπο που παραδέχεται και τις επιθέσεις σε άλλα sites) πως έριξε το site του WikiLeaks για τον λόγο οτι βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των Αμερικάνων στρατιωτών. Με το σλόγκανTango Down” ο “The Jester” ανακοινώνει στα tweets του τις “προσωπικές του νίκες” και δείχνει τα sites τα οποία “κατέβασε” και τον λόγο για τον οποίο τα κατέβασε.

Ο ίδιος ο “The Jester” περιγράφει τον εαυτό του ως εξής :

Where can i buy Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium software, Discount Adobe Creative Suite 4 Master Collection 64 bit
Hacktivist for good. Obstructing the lines of communication for terrorists, sympathizers, fixers, facilitators, oppressive regimes and other general bad guys.

Best price Autodesk AutoCAD Structural Detailing 2015 software, Discount Navicat Premium 9 software
Για να πώ την αλήθεια, δεν πιστέυω πως το WikiLeaks έπεσε απο έναν και μόνο hacker αλλα σίγουρα θα πρέπει να ήταν οργανωμένο όλο αυτό. Απο την άλλη, δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο κάποιος προσπαθεί να αποκρύψει την αλήθεια. Τα έγγραφα που δημοσιοποιεί το WikiLeaks φαίνεται πως καίνε τελικά περισσότερο απο ότι νομίζαμε, η Αμερική και οι σύμμαχοί της φαίνεται πως πιάστηκαν στη φάκα. Το κατα πόσο ένα site μπορεί να αλλάξει την ιστορία μόνο ο χρόνος θα δείξει, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως όλα πλέον γίνονται ηλεκτρονικά.

[via]