Μπες κι εσύ στον κόσμο του Spotify!

Marinos 11/10/2013 0
Μπες κι εσύ στον κόσμο του Spotify!

Cheapest Adobe InDesign CS5.5 mac 64 bit oem, Best price Adobe Premiere Pro CS5.5
Οκ, το Spotify όντως ήρθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και στην Ελλάδα, αλλά τί είναι τελικά; Το Spotify φανταστείτε σαν μία τεράστια βάση δεδομένων που περιέχει την μουσική όλου του κόσμου, απο mainstream τραγούδια εμπορικών τραγουδιστών, άπειρα κομμάτια απο DJs μέχρι και ψαγμένα τραγούδια απο “B και Γ Κατηγορίας” μπάντες. Το Spotify είναι μία υπηρεσία μουσικής και πολλά περισσότερα. Αρχικά δημιουργείς έναν λογαριασμό στο επίσημο website του Spotify και αμέσως μετά κατεβάζεις την εφαρμογή (που είναι ο player, κάτι σαν το iTunes ή τον Windows Media Player) που μέσω αυτής της εφαρμογής θα ακούς την μουσική σου. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Mac OS X, Windows, iOS, Android.

Best price Adobe InDesign CS5 32 bit, How to buy Adobe Photoshop CS5 Extended 64 bit
Αφού έχεις φτιάξει τον λογαριασμό σου είσαι έτοιμος να μπείς στον κόσμο του Spotify. Κάνεις διπλό κλικ στην εφαρμογή και Login με τα στοιχεία που έχεις δώσει όταν έφτιαχνες τον λογαριασμό σου. Μέσα στην εφαρμογή μπορείς να ψάξεις για άπειρα παλιά ή καινούργια τραγούδια, να φτιάξεις τις δικές σου playlists τις οποίες θα μπορείς να κάνεις stream όπου κι αν βρίσκεσαι! Φαντάσου πως θα κουβαλάς μαζί σου και στην τσέπη σου ακόμα όλο τον μουσικό σου πλανήτη! 🙂 Η μουσική όπως είπαμε γίνεται stream (μέσω Internet) αλλά υπάρχει και δυνατότητα να κατεβάσεις την αγαπημένη σου μουσική στο PC, Μac, iPad, iPod, Android συσκευή ή όπου αλλού το Spotify είναι διαθέσιμο.

spotify-display

Discount Maxon Cinema 4D R15 oem, Cheap Autodesk AutoCAD Design Suite Ultimate 2016 64 bit
Το Spotify είναι κατα κύριο λόγο δωρεάν, δεν χρειάζεται να πληρώσεις. Αυτό έχει σαν επακόλουθο και κάποια disadvantages φυσικά, όπως διαφημίσεις (με banners) αλλά και ηχητικές διαφημίσεις (κατα το playback της μουσικής σου). Υπάρχει όμως και δυνατότητα δημιουργίας Premium λογαριασμού (επι πληρωμή) όπου μπορείς να απολαμβάνεις πολλά καλούδια, χωρίς διαφημίσεις και με ατελείωτο download της μουσικής που αγαπάς. Στην εφαρμογή υπάρχουν επιλογές όπως Search (για να ψάξεις για μουσικά κομμάτια, albums που σου αρέσουν), μπορείς να ακολουθήσεις άλλους χρήστες που φτιάχνουν τις δικές τους λίστες (για κάθε λογής περίσταση με θέματα όπως “Rainy Music”, “Coffee Shop Music” , “Wake Up Music” κτλ.). Μπορείς επίσης να κάνεις share τα δικά σου κομμάτια και να μπορούν να ακούν τα τραγούδια σου οι υπόλοιποι χρήστες.

Download Autodesk AutoCAD MEP 2016 oem, Cheapest Chief Architect Premier X6
Η ποικιλία μουσικής στο Spotify είναι πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Απο τα πιό παλιά μουσικά κομμάτια και albums μέχρι και albums που βγήκαν πριν μερικές ημέρες. Οι επιλογές δεν τελειώνουν ποτέ. Για τις Premium υπηρεσίες δείτε παρακάτω την εικόνα με τις τιμές. Χρησιμοποιώ το Spotify εδώ και μερικές μέρες και πραγματικά δεν έχω ευχαριστηθεί την μουσική τόσο πολύ εδώ και πολύ καιρό! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

spotify-prices