Εξέταση ούρων με το uChek app και ένα iPhone!

Marinos 28/02/2013 0
Εξέταση ούρων με το uChek app και ένα iPhone!

Download autodesk autocad electrical 2011, Windows 8.1 Pro best price
Όχι, μην πάει το μυαλό σου εκεί! Το όλο σκηνικό δεν περιλαμβάνει εσένα να “ουρείς” σε  ένα iPhone και το iPhone να σου βγάζει τα αποτελέσματα, έτσι κι αλλιώς, ούρα και ηλεκτρονικά μέρη δεν πάνε μαζί, οπότε μάθε πώς θα γίνεις εσύ το εργαστήριο εξετάσεων με το uChek και το δικό σου iPhone.

Cheapest Adobe Photoshop Elements 6 software, Get Propellerhead Reason 5 software
To concept το φαντάστηκε και το έφερε στη ζωή ένας επιχειρηματίας που έχει σπουδάσει στο MIT, ο Myshkin Ingawale ο οποίος παρουσίασε την “εφεύρεσή του” στο TED πριν μία εβδομάδα. Πώς δουλεύει όμως το uCheck ; Η διαδικασία έχει ως εξής. Ο χρήστης καταρχήν συλλέγει τα ούρα του σε ένα κλασσικό κυπελλάκι ούρων. Απο εκεί και πέρα έχει μαζί του κάποια ειδικά “χαρτάκια εξέτασης” τα οποία τα τοποθετεί μέσα στο κυπελλάκι για 2 δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά τοποθετεί το χαρτάκι πάνω σε ένα μαύρο test sample με χρωματιστές βούλες και το φέρνει σε ευθεία γραμμή με τις βούλες, επάνω στο μάυρο test sample. Εκεί έρχεται και το iPhone με του οποίου την βοήθει (και την κάμερα φυσικά) ο χρήστης πρέπει να περιμένει την εφαρμογή μέχρι να του πεί το πότε, ωστε να βγάλει φωτογραφία το test sample. Εκεί είναι που ξεκινά η μαγεία του uChek το οποίο αναλαμβάνει την διαδικασία εξέτασης των ούρων και το τί ακριβώς περιέχουν παίρνοντας στοιχεία απο τα χρώματα που έχουν διαμορφωθεί επάνω στο ειδικό χαρτάκι. Το uChek μπορεί να ελέγξει μέχρι και 25 ασθένειες όπως διαβήτη, λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος ακόμα και προ εκλαμψία.

Get Pixologic ZBrush 4R6 64 bit, Where can I buy Autodesk AutoCAD Design Suite Ultimate 2013 32 bit
Σε συνέντευξή του στο WIRED, ο Ingawale δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει τον κόσμο ωστε να μπορεί να καταλαβαίνει και να ελέγχει μόνος του κάθε ένας ξεχωριστά το τί συμβαίνει μέσα στο σώμα του, χωρίς την βοήθεια ενός γιατρού. Ο ίδιος δήλωσε πως ετοιμάζει την αντίστοιχη εφαρμογή και για το Android πέρα απο το iPhone. Η ίδια η εφαρμογή περιμένει την πιστοποίηση απο το App Store και θα πωλείται προς $0,99 ενώ τα ειδικά χαρτάκια θα πωλούνται προς $20 το κάθε πακέτο και θα περιέχουν και το test sample με τις ειδικές χρωματιστές κωδιοποιημένες βούλες.

 

[via]