Η νικήτρια που κερδίζει το δεύτερο Transcend USB Stick 4GB !

Marinos 04/02/2013 2
Η νικήτρια που κερδίζει το δεύτερο Transcend USB Stick 4GB !

Ο διαγωνισμός για το δεύτερο Transcend USB Stick με χωρητικότητα 4GB έληξε.  Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και τις ευχές σας, πραγματικά δεν έχω λόγια. Αυτό που κατάλαβα μέσα απο τα σχόλιά σας είναι πως το dailyfix.gr σας αρέσει περισσότερο για τις ειδήσεις και τα νέα που ανεβαίνουν κάθε τόσο αλλά περισσότερο απ’όλα είναι το πόσο “βολικό” και “εύχρηστο” είναι το layout του site. Για αυτό τον λόγο είμαι διπλά χαρούμενος γιατί αυτός ήταν και ο βασικός μου στόχος, ένα website με τεχνολογικά νέα, εύκολο, έυχρηστο ώστε όποιος το επισκέπτεται να έχει μία ξεκούραστη εμπειρία, χωρίς πολλά κλίκ, χωρίς παράξενα themes κτλ. Υπόσχομαι να κάνω ακόμα κάποιες αλλαγές ακόμα  ωστε να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας και να κάνετε το dailyfix.gr ένα απο τα βασικά σας portal για ενημέρωση σε θέματα τεχνολογίας, design, gadgets και πολλών άλλων θεμάτων.

Η κλήρωση έλαβε τέλος λοιπόν, και έχουμε νικητή (ή μάλλον “νικήτρια¨) :) η οποία είναι η αναγνώστρια με username “ΛΙΤΣΑ” με το σχόλιο με τον αριθμό 156 οπου έγραψε :

KΑΛΟ!!!!!!

Θα ενημερωθεί φυσικά με email και με μήνυμα στο Facebook.

Να είστε όλοι καλά και stay tuned για τον τρίτο και τελευταίο διαγωνισμό/κλήρωση με άλλο ένα Transcend USB Stick 4GB σε λίγες ημέρες απο τώρα!


  • ΛΙΤΣΑ

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ! ΤΟ DAILYFIX.GR ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!

    • http://dailyfix.gr Marinos

      Να είσαι καλά Λίτσα. Καλορίζικο το στικάκι. :)