Επιτέλους! Thunderbolt και στα Windows PCs!

Marinos 16/09/2011 0
Επιτέλους! Thunderbolt και στα Windows PCs!

How to buy Adobe Acrobat Pro DC Student and Teacher Edition 32 bit software, Buy Autodesk Infrastructure Design Suite Ultimate 2015 64 bit
Επιτέλους! Αυτό που απολάμβαναν εκατομμύρια χρήστες Mac σε όλο τον κόσμο, τη διασύνδεση Thunderbolt που επιτρέπει ταχύτητες έως και 10Gbps, έρχεται και στα Windows PCs! Το Thunderbolt είναι μία νέα τεχνολογία που έρχεται απο τους κορυφαίους μηχανικούς της Intel και που σε αντίθεση με το USB έχει καταιγιστικές και ασύγκριτες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων. Φαίνεται πως το “πείραμα” με την Apple και τους Mac πέτυχε και έτσι η Intel μπορεί με ασφάλεια να προχωρήσει στο “μεγάλο κομμάτι της πίτας” που δεν είναι άλλο απο την Microsoft και το επερχόμενο λειτουργικό της, τα Windows 8. Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση της Asus και της Acer, ετοιμάζονται ήδη υπολογιστές που θα είναι εξοπλισμένοι με Thunderbolt!

Best price Steinberg Cubase 5 32 bit, Cheap Apple Compressor 4 software
Για να μπορέσετε να καταλάβετε για τί μιλάμε, αρκεί να πούμε πως ο Mooly Eden της Intel (στο Intel Developing Forum) έκανε επίδειξη με την ταυτόχρονη αναπαραγωγή τεσσάρων (!) ασυμπίεστων βίντεο σε ένα Windows PC συνδεμένο με SSDs και η ταχύτητα έφτασε στα 700ΜBps! Αυτό κι αν είναι ρεκόρ! Αξίζει να θυμίσουμε πως η τελευταία έκδοση του USB (το USB 3.0) μας άφηνε να αντιγράψουμε αρχεία με μέγιστη ταχύτητα διαύλου τα 5Gbps, δηλαδή μιλάμε για μισή φορά η ταχύτητα του Thunderbolt!

Cheap Windows Server 2012 Essentials oem, Get Microsoft SQL Server 2014 Enterprise 32 bit
Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ αυτή τη φορά τρίβω τα χέρια μου για τα νέα Windows 8, πιό πολύ απο ποτέ!