Καιρός ό,τι πρέπει για φθηνά smartphones απο Cosmote!

Marinos 17/10/2011 0
Καιρός ό,τι πρέπει για φθηνά smartphones απο Cosmote!

How to buy Corel VideoStudio Pro X6 64 bit oem, Discount Cakewalk Sonar 8 Producer Edition 32 bit software
Ζόρια στην Ελλάδα, εδώ και καιρό. Κόβουμε απο παντού, απο εξόδους, καφέδες, super market…απο παντού. Έχουμε ήδη αρχίσει (οι περισσότεροι) να ψάχνουμε καλύτερα για διάφορες προσφορές, καλύτερες τιμές και γενικά νομίζω πως ναι μεν περνάμε δύσκολους καιρούς αλλα το καλό μέσα σε όλα αυτά, σαν καταναλωτές τουλάχιστον θα μας οφελήσει. Μέχρι τώρα δεν κοιτούσαμε τιμές, δεν κοιτούσαμε πιό κατάστημα πουλάει πιό φθηνά, δεν το ξέραμε πώς είναι. Τώρα είναι η ευκαιρία, επιτέλους ο Έλληνας καταναλωτής να ξυπνήσει και να καταλάβει πως αυτός είναι που διαμορφώνει τελικά τους τιμοκαταλόγους εκεί έξω.

Telestream Flip4Mac WMV Player Pro 2 software discount, Discount Microsoft Office Visio Premium 2010 64 bit
Ακόμα καλύτερα είναι όταν κάποιες εταιρίες (όπως στην περίπτωση αυτή η Cosmote) φέρνει συσκευές σε χαμηλές τιμές και έτσι βοηθάει πολύ κόσμο και να έχει τις υπηρεσίες που χρειάζεται αλλα και να μην μπεί στη διαδικασία να δώσει έναν ολόκληρο μισθό για να αγοράσει κάτι. Έτσι, η Cosmote παρουσίαζει τρία φθηνά smartphones τα οποία μπορούν κάλλιστα να σας κάνουν να τα ερωτευτείτε. Φθηνά, με όλα τα social applications που θα χρειαστείτε όσο είστε στο δρόμο και με πολύ καλή ποιότητα.

Τα νέα αυτά smartphones είναι τα :

  • Huawei Sonic U8650
  • Nokia 500
  • ZTE Racer II

How to buy Adobe Creative Suite 6 Design Standard mac 64 bit software, Where to buy Adobe Premiere Elements 12 64 bit software
To Nokia 500 έχει οθόνη αφής 3.2 ίντσες και επεξεργαστή στο 1GHz παρακαλώ, με πολύ εύκολο Interface που βοηθάει στην ευκολη πρόσβαση στο Internet έχοντας παράλληλα και τις εφαρμογές μας όμορφα ταξινομημένες στην homescreen. Απο την άλλη, το δυνατό Huawei U8650 έρχεται με οθόνη 3.5 ιντσών και με Android 2.3 Gingerbread που περιέχει όλα τα παρελκόμενα όπως Android Market και όλες τις Google εφαρμογέςAndroid 2.2 Froyo. To ΖΤΕ Racer II τρέχει σε Android 2.2 Froyo με ό.τι αυτό μπορεί να σημαίνει, όπως Social Apps, Google εφαρμογές και όλο το Android Market να περιμένει να βρείς και να κατεβάσεις τις αγαπημένες σου εφαρμογές, όλα αυτά στην LCD οθόνη 2.8 ιντσών που κάνει αυτό το smartphone ελκτικό για κάθε παλάμη χάρις το μικρό του μέγεθος.

Get Autodesk Revit 2015 oem, How to buy Autodesk AutoCAD P&ID 2017 32 bit
Σε περίπτωση που παίρνετε το Cosmote ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, μπορείτε να αγοράσετε τις δύο πρώτες συσκευές ακόμη χαμηλότερα ενω το ZTE Racer II μπορείτε να το πάερετε δωρεάν!

Οι τιμές για τα τρία αυτά κινητά (χωρίς σύνδεση) είναι οι εξής :

  • Huawei Sonic U8650 : €179,90
  • Nokia 500 : €199,90
  • ZTE Racer II : €109