Το νέο iPad 3 και ένα hands-on βίντεο

Marinos 14/03/2012 2
Το νέο iPad 3 και ένα hands-on βίντεο

How to buy Autodesk AutoCAD Design Suite Ultimate 2015 64 bit oem, Cheap Corel Paintshop Photo Pro X4 software
Το νέο iPad 3 είναι γεγονός και μαζί με αυτή την είδηση,  όλα τα μεγάλα (αλλα και μικρότερα) ΜΜΕ βρέθηκαν μπροστά του και άρχισαν να παίζουν μαζί του για να ψάξουν να βρούν τί νέο φέρνει τελικά στον απλό χρήστη. Τα “wow” ακόμα κρατάνε για την νέα οθόνη του, αλλα μέχρι εκεί. Φυσικά και οι πωλήσεις του θα εκτιναχθούν στα ύψη, αλλα δεν νομίζω πως γι’αυτό υπεύθυνο είναι το νέο iPad 3, όχι. Πιστεύω πως η Apple σε ό,τι έχει να κάνει με το marketing απλά “τό’χει”. Είναι σαν ένα ναρκωτικό που κρατάει αρκετό χρονικό διάστημα και κάνει τον κόσμο να το θέλει, χωρίς να το ψάξει και πολύ… Αυτό το effect εγώ το ονομάζω “the Apple Effect“, μιας και δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές ανα τον κόσμο που αγοράζουν Apple προϊόντα γιατι απλά έχουν το “i” στην αρχή του ονομάτός τους και είναι “in”. Και ας μην κρυβόμαστε, γενικότερα τα iDevices έχουν γίνει trend (hype, όπως θέλετε μπορείτε να το πείτε) και όταν υπάρχει trend υπάρχουν και τρελές πωλήσεις.

Cheapest Autodesk AutoCAD Mechanical 2009, Where to buy Adobe Creative Suite 5 Production Premium mac 64 bit
Το hands-on που θα δείτε το έχει κάνει το Stuff Magazine και δείχνει όχι και τόσο λεπτομερώς (αλλα αρκετά απλά όπως και θα το θέλαμε) τί είναι το νέο iPad 3. Enjoy.

 

 


 • xaris3

  QuarkXpress 9 32 bit, Where can I buy Adobe RoboHelp 10
  Αξίζει να αγοράσει κανείς ένα iPad 3 όταν το iPad 2 θα πέσει σε τιμή όμως? δε νομίζω ε? Λένε πως θα πέσει γύρω στα 100 ευρώ.. γιαυτο το λέω.

  • UltraX

   Where to buy Autodesk Alias Surface 2014 64 bit, Discount Maxon Cinema 4D R11 Studio Bundle 64 bit
   Σίγουρα η τιμή του iPad 2 θα πέσει, δεν ξέρω αν θα πέσει 100 ευρώ κάτω (αν και έτσι ακούγεται) αλλα θα πέσει. Απο εκεί και πέρα μιλάει η τσέπη του καθενός. Σίγουρα η νέα οθόνη του νέου iPad είναι φοβερή αλλα και η τιμή του τσουχτερή…