Νέο Sony XPERIA Sola και επίσημα

Marinos 13/03/2012 0
Νέο Sony XPERIA Sola και επίσημα

Best price Adobe Captivate 5 64 bit software, Buy Adobe Audition 3 64 bit oem
Η Sony ανακοίνωσε και επίσημα αυτό που μέχρι τώρα περιφερόταν στα διάφορα tech-blogs με κωδική ονομασία Pepper, δηλαδή το Sony XPERIA Sola. Το Sola είναι ένα νέο Android smartphone με οθόνη στις 3.7″ ίντσες (Bravia με ανάλυση 480 x 854 pixels), διπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz (με NovaThor chipset) και 512ΜΒ μνήμης RAM. Το Sola φαίνεται πως τοποθετείται κάπου εκεί ανάμεσα στο XPERIA U και XPERIA P με την Sony κυριολεκτικά να έχει χάσει τον αριθμό των μοντέλων XPERIA που έχει δημιουργήσει.

Where to buy Adobe Premiere Elements 9 64 bit software, Buy Intuit TurboTax Home & Business 2013 mac 32 bit oem
Τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά του περιέχουν Wi-Fi b/g/n, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, Radio FM, NFC, κάμερα 5 megapixels μεLED flash, auto-focus, καταγραφή βίντεο HD 1280×720 pixels και μπαταρία 1320mAh.

Cheap Microsoft Office 2007 Home and Student 64 bit, Cheap Adobe Photoshop Lightroom 5 mac oem
Το νέο Sola έρχεται με το Android 2.3 Gingerbread το οποίο όμως θα αλλάξει και θα γίνει Android 4.0 Ice Cream Sandwich μέχρι το καλοκαίρι. Ένα νέο “χαρακτηριστικό” του XPERIA Sola είναι το Floating Touch με το οποίο θα μπορούμε να ελέγχουμε έναν κέρσορα χωρίς να αγγίζουμε την οθόνη και να τον μετακινούμε εύκολα και γρήγορα κάνοντας κλίκ σε αυτά τα μικρά links που μας μπερδεύουν σε περίπτωση που προσπαθήσουμε να τα “πετύχουμε” με το δάχτυλο. Μάυρο, κόκκινο και λευκό θα είναι τα χρώματά του και μέχρι αυτή τη στιγμή το XPERIA Sola δεν έχει τιμή.

Δείτε το βίντεο και αμέσως μετά εικόνες του νέου XPERIA Sola.