Αναβάθμιση του XPERIA S σε Android Ice Cream Sandwich εδώ και τώρα!

Marinos 22/06/2012 0
Αναβάθμιση του XPERIA S σε Android Ice Cream Sandwich εδώ και τώρα!

Best price Nero 10 Multimedia Suite 64 bit, Cheap Ableton Suite 8 mac oem
Η Sony κράτησε την υπόσχεσή της και προχωράει στην αναβάθμιση όλως των συσκευών Sony XPERIA S σε Android 4 (aka Ice Cream Sandwich). Οι αναβαθμίσεις θα μπορούν να γίνουν είτε ασύρμτα μέσω ενός WiFi δικτύου, είτε μέσω της Web εφαρμογής του XPERIA Update ή μέσω του ειδικού software που υπάρχει για τα Windows και το Mac OS X.

Buy Apple Mac OS X 10.6 Snow Leopard Server, Best price Windows Vista Business oem
To μέγεθος του update αρχείου είναι 200ΜΒ και μόλις η συσκευή σας είναι έτοιμη για αναβάθμιση, θα λάβετε ένα μήνυμα στο κινητό σας. Φυσικά το rollout έχει ξεκινήσει ήδη αλλα το update θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές XPERIA S σε περίοδο 3-4 εβδομάδων, σταδιακά. Οπότε αν δεν έχει φτάσει το update στο δικό σας κινητό θα πρέπει να οπλιστείτε με λίγη υπομονή.

Buy Windows Server 2012 R2 Standard, Download Adobe Illustrator CS5 64 bit
Το Android Ice Cream Sandwich θα προσδώσει στους χρήστες του XPERIA S μία καλύτερη αίσθηση λειτουργίας του κινητού, θα κάνει πιό ομαλή τη λειτουργία της οθόνης κλειδώματος και πιό εύκολη την μετατροπή του μεγέθους των Widgets. Μαζί με αυτά φυσικά, θα λάβουν και όλα τα “καλούδια” του νέου λειτουργικού της Google.

 

[via]