Έρχεται το Android Jelly Bean στο Sony XPERIA S

Marinos 25/05/2013 2
Έρχεται το Android Jelly Bean στο Sony XPERIA S

Μπορεί να παρέκκλινε λίγο απο το αρχικό της χρονοδιάγραμμα (για μόνο ένα μήνα) αλλά η Sony τηρεί τις υποσχέσεις της (σε αντίθεση με την Samsung οπου ακόμα περιμένουμε εδώ στην Ελλάδα την Jelly Bean αναβάθμιση του Samsung Galaxy S2) . Όσοι κάτοχοι του XPERIA S, αυτού του αξιόλογου smartphone θα έχετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την συσκευή σας στην τελευταία έκδοση του Android λειτουργικού (με έκδοση 4.1.2), που μέσα σε όλα έχει δυνατότητες όπως το Project Butter που κάνει την κίνηση του animation του μενού πολύ πιο smooth αλλά και του νέου feature της Google, τo Google Now κάτι αντίστοιχο με το Siri του iPhone δηλαδή (μόνο που μιλάμε κατα τη γνώμη μου για μία πολύ καλύτερη υλοποίηση).

xperia-s-france-jelly-bean-tweet

Η Sony ανακοίνωσε μέσω του γαλλικού λογαριασμού της στο Twitter, πως το Sony XPERIA S ξεκινά να αναβαθμίζεται σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε λίγο καιρό όλες οι Ευρωπαϊκές συσκεύες XPERIA S θα είναι έτοιμες και με εγκατεστημένη την νέα έκδοση του πετυχημένου λειτουργικού της Google.


  • vk23

    στην Ελλάδα πότε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση.

    • http://dailyfix.gr Marinos

      Δυστυχώς δεν έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα απο την Sony. Οπότε δεν ξέρουμε ακριβώς το πότε. Ξέρουμε όμως οτι “πρόκειται”. Κάτι είναι κι αυτό. Η αναβάθμιση θα γίνει αυτό είναι σίγουρο.