Το Sony XPERIA P ενημερώνεται σε Android 4.0 ICS!

Marinos 20/08/2012 0
Το Sony XPERIA P ενημερώνεται σε Android 4.0 ICS!

Camnetics Suite 2016 oem, Where can i buy Adobe Photoshop LightRoom 3 64 bit
Φαίνεται πως μετά απο την Android 4.0 αναβάθμιση του XPERIA S ήρθε η ώρα για τo δεύτερο κατα σειρά XPERIA κινητό της Sony, το XPERIA P να λάβει ευλαβικά το Software Update που περίμενε εδώ και τόσο καιρό. Μιλάμε φυσικά για Sony XPERIA P και ενημέρωση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich που ξεκινάει απο τώρα για όλα τα XPERIA P του πλανήτη.

Cheapest Adobe Photoshop Elements 12 oem, Purchase Parallels Desktop 5 mac 32 bit software
Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να τσεκάρετε αν το κινητό σας είναι έτοιμο για update, πηγαίνοντας είτε στο About του κινητού σας τηλεφώνου, πατώντας το “Check For Update” ή συνδέοντας το Sony XPERIA P στο PC σας, ελέγχοντας για νέες ενημερώσεις μέσω του PC Companion.

Cheap Adobe Creative Suite 4 Web Premium 64 bit, Cheap Adobe Photoshop Lightroom 5 mac 64 bit
Η Sony, με το νέο Android 4.0 Update υπόσχεται νέες λειτουργίες που απλοποιούν κατα πολύ τις εργασίες που κάνατε στο κινητό σας και σας δίνουν περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με το λειτουργικό που τρέχει το XPERIA P μέχρι τώρα (δλδ. το Android Gingerbread 2.3).

Where to buy Solidworks 2016 Premium software, Best price Adobe Creative Suite 5.5 Master Collection 64 bit
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ποιά νέα χαρακτηριστικά φέρνει το Android 4.0 στο Sony XPERIA P. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε πως οι χρήστες των Sony Xperia U, Xperia Go και Xperia Sola θα πρέπει να περιμένουν λίγες εβδομάδες ακόμα μέχρι να δοθεί το οριστικό ΟΚ απο την Sony ωστε να προχωρήσει στην αναβάθμιση και αυτών των κινητών σε Android 4.0.