Η Sony αναβαθμίζει κι άλλες συσκευές σε ICS, αφήνει το PLAY έξω

Marinos 30/05/2012 0
Η Sony αναβαθμίζει κι άλλες συσκευές σε ICS, αφήνει το PLAY έξω

Η αναβάθμιση των Sony XPERIA κινητών σε Android 4.0 (aka Ice Cream Sandwich) έχει ήδη ξεκινήσει με τα XPERIA Arc S, XPERIA Ray, XPERIA Neo V να έχουν ήδη ξεκινήσει να αναβαθμίζονται απο τον προηγούμενο μήνα.

Τώρα, μέσω του επίσημου blog της Sony, μαθαίνουμε πως τα XPERIA NXT κινητά (δηλαδή τα XPERIA S, P και U) θα ξεκινήσουν και αυτά να αναβαθμίζονται. Για το XPERIA S θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του Ιουνίου και λίγο μετά θα ξεκινήσει και η αναβάθμιση του XPERIA P. Όλοι αυτοί που έχουν XPERIA U κινητό θα πρέπει να περιμένουν λίγο παραπάνω (μέχρι το Q3 2012) για πάρει και το δικό τους κινητό Ice Cream Sandwich.

Μαζί όμως με όλα αυτά τα smartphones, η Sony βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και τα επόμενα smartphones που θα γίνουν και αυτά upgrade στην τελευταία έκδοση του Android λειτουργικού. Επομένως, τα XPERIA Arc, XPERIA Mini, XPERIA Mini Pro, XPERIA Pro, XPERIA Active και Sony Ericsson Live with Walkman θα λάβουν και αυτά το “παγωτένιο” upgrade και μάλιστα στην έκδοση 4.0.4 μέσα στην επόμενη εβδομάδα!

Τέλος, τα κακά νέα επιβεβαιώθηκαν και έτσι (και επίσημα πλέον) το Sony XPERIA Play δεν θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich μιας και οι μηχανικοί της Sony πιστεύουν πως θα υπάρξει πρόβλημα με την απόδοση των παιχνιδιών στο συγκεκριμένο μοντέλο, κάτι μάλιστα για το οποίο υπάρχει κιόλας αυτή η συσκευή (γι’αυτό λέγεται και PLAY) και μαζί με feedback που έλαβαν απο Advanced Users (οτι το Play θα είχε πρόβλημα με το ICS) απο διάφορα Communities μέσα στο Internet ήταν πλέον πιό εύκολο να πάρουν αυτή την απόφαση.

[via]