Προσφορά 1 μήνας δωρεάν κλήσεις προς σταθερά απο το Skype! (μόνο για σήμερα!)

Marinos 15/11/2012 0
Προσφορά 1 μήνας δωρεάν κλήσεις προς σταθερά απο το Skype! (μόνο για σήμερα!)

Buy Adobe Premiere Pro CS4 mac 32 bit oem, Best price Cyberlink PowerDVD 10 Ultra 3D software
Όλοι γνωρίζουμε το Skype αλλά οι περισσότεροι απο εμάς το έχουμε συνδέσει με τις συνδιαλέξεις μεταξύ χρηστών Skype και όχι μεταξύ ενός χρήστη Skype και ενός απλού σταθερού τηλεφώνου. Φυσικά, το Skype, δεν είναι μόνο συνομιλίες μεταξύ Skype χρηστών και αυτό θέλει να μας θυμίσει η εταιρία αφού προσφέρει 1 ολόκληρο μήνα δωρεάν κλήσεων προς όλα τα σταθερά (παγκοσμίως) σε όλους τους χρήστες Skype που είναι χρήστες του τουλάχιστον για ένα μήνα, μία υπηρεσία η οποία κοστίζει κανονικά $13,99.

Discount Acronis True Image Home 2010 32 bit, Where to buy Transoft AeroTURN Pro 5 64 bit
Για να μπορέσει κάποιος να χρησιμοποιήσει αυτή την προσφορά, θα πρέπει (πέραν του να είναι μέλος του Skype τουλάχιστον 1 μήνα) να έχει δώσει στην υπηρεσία τα αληθή στοχεία του (μέσω παροχής στοιχείων πίστωσης, όπως μία πιστωτικής κάρτας ή μέσω Paypal). Στο τέλος της προσφοράς, οι υπηρεσίες του Skype θα ξεκινήσουν και θα χρεώνονται κανονικά στα στοιχεία που έχει δώσει ο χρήστης. Σε αντίθετη περίπτωση, αν ο χρήστης δεν επιθυμεί να χρεώνεται για τις υπηρεσίες του Skype θα πρέπει να το δηλώσει σε μία περίοδο 27 ημερών μέσω του link που υπάρχει στο email του Skype που αφορά την προσφορά. Νομίζω πως για όσους μιλάνε με εξωτερικό μέσω Skype και χρησιμοποιούν πολύ τις υπηρεσίες του, θα είναι μία πολύ καλή προσφορά, έτσι δεν είναι;

Cheap I.R.I.S. Readiris 12 Corporate 64 bit, Cheapest Autodesk Inventor Professional 2017 64 bit
Για να ξεκινήσετε τις διαδικασίες ωστε να λάβετε την προσφορά μπορείτε να πάτε στο επίσημο site του Skype αμέσως τώρα, μιάς και η προσφορά ισχύει ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 

[via]