Το Skydrive και τα … “άλλα” συννεφάκια.

Marinos 03/05/2012 0
Το Skydrive και τα … “άλλα” συννεφάκια.

How to buy Adobe InDesign CS5, Buy Autodesk AutoCAD LT 2015 64 bit
O πόλεμος του Cloud έχει ήδη ξεκινήσει, οι αντίπαλοι έχουν πάρει θέσεις, οι εφαρμογές έχουν σχεδόν υλοποιηθεί και όλοι μας απο εκεί που δεν ξέραμε τί πάει να πεί “cloud” τώρα σχεδόν όλοι έχουμε απο ένα (ίσως και όχι μόνο ένα). Οι μεγάλοι αντίπαλοι είναι η Microsoft με το Skydrive, η Apple με το iCloud, το Dropbox και η Google με το Google Drive.

ZoneAlarm Pro 9 discount software, Best price Microsoft Office 2007 Standard software
Έχετε λοιπόν μπροστά σας 4 επιλογές για να ακολουθήσετε. Ποιά όμως είναι η καλύτερη επιλογή; Σε αυτό προσπαθούν να μας βοηθήσουν οι άνθρωποι της Microsoft και να μας επισημάνουν πως τελικά το Skydrive είναι η καλύτερη ίσως επιλογή σε σχέση με όλα τα άλλα συννεφάκια. Το γιατί θα το δείτε στην εικόνα παρακάτω, πιό ξεκάθαρα δεν γίνεται.

Where can i buy Adobe Creative Suite 5 Design Premium mac oem, Cheap Eset Smart Security 6 32 bit
Εφαρμογή για όλες σχεδόν τις πλατφόρμες (Windows, Mac, Web, Remote Access), επαφή με τα αρχεία μας καθώς κινούμαστε (iPhone και iPad, Android με τη χρήση του Microsoft OneNote, Windows Phone και Mobile Web), Ομαδική εργασία απο όλες τις πλατφόρμες, σημειώσεις καθώς κινείσαι που τις βρίσκεις αργότερα όπου εσύ θέλεις, εμφάνιση φωτογραφιών και slides όπου και να βρίσκεσαι, όπου θέλεις, Διαμοίραση των αρχείων με όλους και τις μικρότερες τιμές στην αγορά κάνουν το Skydrive όπως θα δείτε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Get Autodesk Alias Surface 2014, Cheap Autodesk AutoCAD Architecture 2011 software
Το Skydrive θα παραμείνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί; Δεν ξέρουμε, o χρόνος θα δείξει, άλλωστε όπως είπαμε και στην αρχή, ο πόλεμος … μόλις τώρα ξεκίνησε.

[via]