Πρωταθλήτρια η Seagate με 2 δισ. (!) πωλήσεις σκληρών δίσκων

Marinos 14/03/2013 0
Πρωταθλήτρια η Seagate με 2 δισ. (!) πωλήσεις σκληρών δίσκων

Kauf Autodesk AutoCAD Architecture 2016 software, Autodesk Navisworks Manage 2011 software
Οι σκληροί δίσκοι είναι ό,τι σημαντικότερο επάνω στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Είναι το μέσο που αποθηκεύονται οι ζωές όλων μας, οι έρευνες της ανθρωπότητας, οι μελέτες των επιστημόνων κ.ο.κ. Είναι σίγουρο πως έχουμε φύγει αρκετά μακριά από την “εποχή του χαρτιού” και με την ανακοίνωσή της, η Seagate το επαληθεύει με τον πλέον εμφατικότερο τρόπο.

Cheapest autodesk alias design 2012 64 bit, Purchase Adobe Premiere Pro CC 2015
2 δισεκατομμύρια πωλήσεις σκληρών δίσκων (!) κατάφερε να κάνει η Seagate τα τελευταία 33 χρόνια, αυτό όμως απο μόνο του δεν είναι κάτι το τόσο φοβερό. Φοβερό είναι πως το για να φτάσει η Seagate το σημείο που θα έχει μετρήσει 1 δισεκατομμύριο πωλήσεις σκληρών δίσκων χρειάστηκε 29 ολόκληρα χρόνια και πως το επόμενο 1 δισεκατομμύριο πωλήσεων το έφτασε μέσα σε μόλις…4 χρόνια (!)

Purchase Microsoft Works 9 32 bit, Cheapest Solidworks 2009 Premium SP4 oem
Αυτό απο μόνο του δείχνει την ανοδική τάση των αποθηκευτικών μέσων που έχουν μπεί στις ζωές όλων. Οι κυριότεροι λόγοι βέβαια απο όπου προέρχονται αυτά τα ποσοστά είναι οι πωλήσεις σκληρών δίσκων σε υπηρεσίες Social Media όπως Facebook, Twitter, Youtube, Google+ (οπου χρειάζεται απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος λόγω φωτογραφιών, βίντεο κ.α.) όπως και σε υπηρεσίες Cloud. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως ολόκληρη η ανθρωπότητα παρακολουθεί σε σύνολο 4 δισεκατομμύρια ώρες βίντεο μέσα σε έναν μήνα στο Youtube και πως το περιεχόμενο που θα παράγει μία οικογένεια (σε βίντεο, φωτογραφίες κτλ.) θα πολλαπλασιαστεί 20 φορές το ποσό δεδομένων που παράγει σήμερα (και το οπίο  φτάνει περίπου το 1ΤΒ) έως το 2015.

[via]