Νέο Samsung Galaxy S4 όλες οι νέες λειτουργίες [more pics!]

Marinos 15/03/2013 2
Νέο Samsung Galaxy S4 όλες οι νέες λειτουργίες [more pics!]

Purchase Incredible Bee Archiver 2 mac oem
To Samsung Galaxy S4 προσγειώθηκε λες και ήρθε από άλλο πλανήτη με τα τόσο δυνατά χαρακτηριστικά όπως διαβάσαμε. Μαζί όμως με τον πάνοπλο εξοπλισμό που έχει, φέρνει μαζί του και νέες λειτουργίες που θα το μετατρέψουν πραγματικά σε ένα τρομερό πολυεργαλείο, το δεξί σου χέρι σαν να λέμε και θα απλοποιήσουν τη ζωή σου όπως η Samsung υπόσχεται.

DUAL CAMERA

Where to buy Autodesk SketchBook Designer 2012 mac 32 bit
Ταυτόχρονη λήψη και από τις δύο κάμερες (εμπρός και πίσω) ώστε να μην χάνεται κανείς στην φωτογραφία όπως γινόταν παλιότερα. Χωράει ακόμα ένας, αυτός που βγάζει την φωτογραφία (που μέχρι τώρα ήταν απών) 🙂

OPTICAL READER

Discount Adobe Creative Suite 5 Design Standard 32 bit
Όταν μου έδιναν μία επαγγελματική κάρτα, πάντα (μα πάντα) έλεγα απο μέσα μου.. “μα δεν γίνεται να μου στείλει τις πληροφορίες στο κινητό για να μην κουβαλάω κάρτες και καρτούλες. Με το Samsung Galaxy S4 όλα γίνονται, ακόμα και αυτό. Με τη βοήθεια λοιπόν του Optical Reader, βγάζεις φωτογραφία την επαγγελματική κάρτα, η φωτογραφία σαρώνεται και οι πληροφορίες (τα στοιχεία της κάρτας) περνιούντε στην (πλέον) ψηφιακή σου ατζέντα.

DRAMA SHOT

Buy Autodesk AutoCAD MEP 2016
Time Lapse φωτογράφηση με 12 φωτογραφίες για να μπορείς να μεταφέρεις όλη την συγκίνηση της στιγμής. [Τί είναι το Time Lapse;]

SOUND & SHOT

Φωτογραφία με ήχο! Η φωτογραφία ζωντάνεψε και πλέον έχει και 9 δευτερόλεπτα ήχο. 🙂

AIR VIEW

Buy Adobe Creative Suite 5.5 Master Collection software
Preview περιεχομένου για να δείτε την επόμενη φωτογραφία, gallery, email, calendar με μία απλή κίνηση λίγο πιό ψηλά απο την επιφάνεια της οθόνης (χωρίς να την ακουμπάτε)

S-TRANSLATOR

Logopress3 2015
Το Samsung Galaxy S4 γίνεται ο διερμηνέας σου! Του μιλάς στα Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Κινέζικα, Ιαπωνέζικα και αυτό μεταφράζει αυτά που λές σε όλες αυτές τις γλώσσες! Προσοχή, όχι μόνο speech-to-text αλλά και το αντίστροφο!

STORY ALBUM

Best price Autodesk AutoCAD Civil 3D 2017
Αυτόματη ταξινόμηση ίδιων φωτογραφιών σε events και albums με δυνατότητα tagging και sharing στο Blurb.

ADAPT DISPLAY & ADAPT SOUND

CorelDRAW Graphics Suite X8
Αυτόματη ρύθμιση ήχου και εικόνας ανάλογα με το περιεχόμενο που βλέπει ο χρήστης. Το Samsung Galaxy S4 ρυθμίζει αντίστοιχα ήχο και εικόνα για την καλύτερη απεικόνιση των βίντεο, emails, του browser κτλ.

SMART PAUSE & SMART SCROLL

Κατα την διάρκεια παρακολούθησης ενός βίντεο, το Samsung Galaxy S4 έχει την εμπρόσθια κάμερά του να παρακολουθεί τα μάτια του χρήστη ωστε σε περίπτωση που ο χρήστης τραβήξει το βλέμμα του αλλού να παγώσει το βίντεο άμεσα (pause) και μόλις καταλάβει πως τα μάτια επανέρχονται στην οθόνη τότε το βίντεο συνεχίζει (resume). Αντίστοιχα ο χρήστης μπορεί να μετακινήσει ένα κείμενο απο ένα email ή ένα website στο κινητό του με μία ελαφριά κίνηση της συσκευής.

AIR GESTURE

Πλέον μπορείς να απαντήσεις σε μία κλήση με ένα πέρασμα του χεριού σου πάνω απο την κάμερα. Χειρονομίες για scrolling, start/stop για πολλές εφαρμογές Samsung. Εσύ δίνεις εντολή με gestures και το Galaxy S4 υπακούει.

S VOICE DRIVE

Οδηγείς και θέλεις να “πείς” στο Samsung Galaxy S4 να στείλει sms, να διαβάσει ένα SMS που μόλις ήρθε ή να κάνεις αποδοχή ή απόρριψη μιας κλήσης; Αυτή η λειτουργία κάνει το Galaxy S4 τον απόλυτο βοηθό σου!

S HEALTH

Το Galaxy S4 παρακολουθεί τις κινήσεις σου, τις δραστηριότητές σου, επικοινωνεί με διάφορα αθλητικά εργομετρικά αξεσουάρ, μετράει τα βήματά σου, τα σκαλιά που ανεβαίνεις και πολλά άλλα, και τελικά το κινητό σου μετατρέπεται σε σύμβουλο υγείας.

WATCH ON

Το Samsung Galaxy S4 με τη βοήθεια των υπέρυθρων αισθητήρων που διαθέτει, γίνεται το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασής σου!

Αυτά και άλλα πολλά κάνουν το Samsung Galaxy S4 ένα πραγματικό πολυεργαλείο. Η Samsung έχει καταλάβει πως ο άνθρωπος θέλει την τεχνολογία να τον υπηρετεί και αυτό κάνει. Δημιουργεί συσκευές που γίνονται υπηρέτες του ανθρώπου!

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 


  • ΜΑΡΙΑ

    ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ ΥΠΕΡΟΧΟ !!!!!!

    • Είναι όντως υπέροχο και ακόμα σπουδαιότερο είναι πως είναι και πολύ δυνατό τεχνολογικά. 🙂