Οι πρώτες φωτογραφίες του Samsung Galaxy S4;

Marinos 05/03/2013 1
Οι πρώτες φωτογραφίες του Samsung Galaxy S4;

Cheap Cakewalk Sonar 8 Producer Edition 64 bit, Cheap Adobe Flash Professional CS5.5 oem
Και ξαφνικά, εικόνες απο το νέο Samsung Galaxy S4 μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter ο πολύ αξιόπιστος @evleaks! Είναι αλήθεια; Είναι ψέμματα; Κανείς δεν ξέρει, το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως έχουμε στα χέρια μας δύο εικόνες οι οποίες δείχνουν την επόμενη γενιά Galaxy ή απλά ένα mockup. Βέβαια, σύμφωνα με τις εικόνες (που πιό πολύ μοιάζουν με brochure) τα στοιχεία που απεικονίζονται έρχονται να “δέσουν” πάνω σε αυτά που ήδη ξέραμε, όπως το οτι το νέο Samsung Galaxy S4 θα έχει οθόνη Super AMOLED Full HD, 32GB/64GB αποθηκευτικό χώρο, 2GB μνήμη και πως θα έχει εγκατεστημένο το Android Jelly Bean 4.2.

Where can i buy Adobe Acrobat XI Pro Student and Teacher Edition mac 32 bit, Best price Microsoft Office Outlook 2007 64 bit oem
Παντως η αλήθεια είναι πως στο παρελθόν έχει βγεί ξανά στη δημοσιότητα ένα παρόμοιο mockup που “έδειχνε” το SGS4 όμως μέχρι τώρα δεν είχε πιστοποιηθεί πως πρόκειται πραγματικά για το real thing. Οι 14η Μαρτίου δεν αργεί και θα μας λυθεί η απορία μιά και καλή, εμείς αξίζει όμως να αναφέρουμε τις τελευταίες πληροφορίες που διαβάσαμε και ακούσαμε και να σας πούμε πως οι μηχανικοί ξεπέρασαν τον εαυτό τους εκεί στην Samsung και το Samsung Galaxy S4 φαίνεται πως έρχεται με ένα εντελώς καινοτόμο feature οπου ο χρήστης για να κάνει scroll δεν χρειάζεται να ακουμπήσει την οθόνη, αλλά η κάμερα σκανάρει κατα κάποιο τρόπο το μάτι και μετακινείται κατα βούληση της κίνησης του ματιού. Με λίγα λόγια scroll χωρίς χέρια παρα μόνο με τη βοήθεια της κίνησης του ματιού!

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 14 Μαρτίου!

2013-03-05_0333_001

 

[via]

 


  • armageddon

    Πολύ όμορφο φαίνεται! Μοιάζει λίγο με το SGS2 απλά σε πιό μεγάλο… χμμμ!!!