[Φήμες] Android 4.1 Jelly Bean στο Samsung Galaxy S2;

Marinos 20/08/2012 1
[Φήμες] Android 4.1 Jelly Bean στο Samsung Galaxy S2;

Purchase progeCAD 2016 Professional 64 bit oem, Best price Autodesk Maya 2011 64 bit
Οι φήμες στο Internet δεν έχουν προηγούμενο και οι κάτοχοι Samsung Galaxy S2 μόνο ενθουσιασμένοι μπορεί να είναι μιας και οι φήμες αυτές οδηγούν με ακρίβεια στην πληροφορία οτι το Galaxy S2 θα λάβει και αυτό ενημέρωση στην τελευταία Android εκδοχή της Google, το Android 4.1 Jelly Bean.

Cheap Autodesk Smoke 2012, Where to buy Artlantis Studio 6 software
Μάλιστα, το SamMobile που σχετίζεται με νέα και ειδήσεις ειδικά για Samsung κινητά, ισχυρίζεται πως έχει λάβει επίσημες πληροφορίες πως το Samsung Galaxy S2 θα αναβαθμιστεί επίσημα μέσα στον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο και πως ήδη γίνονται δοκιμές πάνω στο SGS2 να τρέξει Android 4.1.

Cheap QuarkXPress 8 mac 64 bit software, Download ESRI ArcGIS for Desktop 10.2
Το λειτουργικό απο μόνο του, φαίνεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να τρέξει Jelly Bean και αυτό το αποδεικνύουν μέρα με τη μέρα διάφορα hacking sites που “παίζουν” με το συγκεκριμένο κινητό και μέχρι τώρα δεν έχουν βρεθεί μπροστα σε κάποιο απροπέραστο πρόβλημα που καθιστά το Galaxy S2 ανίκανο να τρέξει Android Jelly Bean.

Where can I buy Geometric CAMWorks 2016 software, Get Steinberg Cubase 4 software
Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι μιας και ακόμη δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο σε αυτή την πληροφορία και το Samsung Galaxy S3 βρίσκεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων, οπότε πιθανή αναβάθμιση του Galaxy S2 θα ισσούταν απευθείας με ζημιά στις πωλήσεις του S3.

[via]


  • papajohn

    πάντως από ό,τι έχω διαβάσει η Samsung έχει διαβεβαιώσει πως θα δώσει Android 4.1 στο GS2. Ίδωμεν.