Το Samsung Galaxy Note II είναι εδώ πιό όμορφο απο ποτέ!

Marinos 31/08/2012 3
Το Samsung Galaxy Note II είναι εδώ πιό όμορφο απο ποτέ!

NewTek LightWave 3D 9 discount software, Discount Autodesk Building Design Suite Ultimate 2016 32 bit software
Η παρουσίαση του Samsung Galaxy Note πριν ένα χρόνο σήμανε την άφιξη του πλέον “αλλοπρόσαλλου” smartphone/tablet mix που έχει εμφανιστεί ποτέ στα ράφια της αγοράς. Η τεράστια οθόνη του το έκανε να μοιάζει με tablet, απο την άλλη έμοιαζε με smartphone. Τελικά κανείς δεν ξέρει (ακόμα και τώρα) τί είναι το Galaxy Note όμως εμείς ξέρουμε ένα πράγμα στα σίγουρα. Πως το Samsung Galaxy Note άρεσε και άρεσε μάλιστα πολύ.

Best price Intuit TurboTax Home & Business 2014 USA, Buy Microsoft Office OneNote 2003 64 bit
Με 10 εκ. πωλήσεις η Samsung συμπέρανε πως ο κόσμος ήταν έτοιμος για την “συνέχεια” του Note και έτσι έπραξε. Άλλωστε μία συνταγή που πέτυχε στο παρελθόν την κρατάς και την εφαρμόζεις και στο μέλλον. Έτσι λοιπόν, η Samsung, σε μία ειδική παρουσίαση έφερε εμπρός στα φώτα της δημοσιότητας το νέο Samsung Galaxy Note II, το νέο hybrid smartphone-tablet της αγοράς. Το νέο design του Note II μοιάζει πολύ με το Samsung Galaxy S3 και αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις overall με την τεράστια οθόνη του η οποία όμως αυτή τη φορά φαίνεται να είναι λίγο πιο στενή από το πρώτο Galaxy Note και με ένα νέο S Pen για να μπορεί ο καθένας να κρατήσει τις σημειώσεις του με το χέρι.

Purchase Ableton Live 7 software, Discount Adobe Audition CS5.5 64 bit
Τα χαρακτηριστικά του νέου Galaxy Note II κάνουν αυτή τη συσκευή να βρίσκεται ανάμεσα στις πιο δυνατές συσκευές της αγοράς μιας και πέρα από την τεράστια 5.5″ ίντσες Super HD Amoled οθόνη που έχει, φυλάει μέσα στα σπλάχνα του τον τετραπύρηνο (Quad Core) επεξεργαστή στο 1.6GHz μαζί με 2GB μνήμης, ενω η μαγεία γίνεται πραγματικότητα μέσω της τελευταίας έκδοσης Android 4.1 Jelly Bean. Για να γίνουν όλα αυτά βέβαια η Samsung έχει μεριμνήσει και έχει τοποθετήσει μία μπαταρία 3.100 mAh που υπόσχεται αδιάλειπτη παροχή ενέργειας ωστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ορέξεις του hardware. To βάρος του νέου Galaxy Note II φτάνει τα 180 γρ., κάτι που το κάνει αρκετά ελαφρύ στο χέρι. Μάλιστα στο πίσω μέρος το Note II έχει μία ελαφριά κούρμπα κάνοντας ακόμα καλύτερη την αίσθηση του Galaxy Note II στο χέρι του τυχερού ιδιοκτήτη του.

Η τιμή του θα αγγίζει αυτή του περυσινού μοντέλου.

 


 • mariliza

  Cheap Corel Painter X3 oem, Purchase Autodesk Revit 2014 oem
  Μην μας κάνεις τέτοια και έχουμε οικονομική στενότητα 🙂 Τρομερό το Note2. (έχω το Note 1) 🙂

  • maragakjohn

   Δεν νομίζω πως χρειάζεται να αλλάξεις Note. Εγώ θα έμενα με το Note 1. Too much αν το καλοσκεφτείς…

 • kostask

  Το θέλω ΤΩΡΑ! 🙂 Αν είναι ίδιο με το S3 (σε μεγαλύτερο μέγεθος) θα είναι φοβερή συσκευή!