Το “οικοσύστημα” του Android και… η Samsung.

Marinos 16/05/2012 0
Το “οικοσύστημα” του Android και… η Samsung.

Cheap Marketcircle Billings 3 mac 64 bit, Autodesk AutoCAD Utility Design 2015 64 bit best price
Το Open Signal Maps είναι μία εφαρμογή η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να βρείς τα καλύτερα ανοιχτά δίκτυα στην περιοχή σου. Το φάσμα στο οποίο βρίσκει εφαρμογή είναι μεγάλο και καλύπτει χιλιάδες tablets και smartphones. Η εταιρία που βρίσκεται πίσω απο την εφαρμογή αυτή έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα mini-έρευνα οπου προκύπτει κάτι πολύ σημαντικό.

Apple Compressor 4 oem, Microsoft Office Publisher 2010 32 bit software
Απο τους 681,900 χρήστες που κατέβασαν την εφαρμογή (αυτό ισούται με περίπου 4.000 διαφορετικά μοντέλα συσκευών) το 10% είναι Samsung Galaxy S II ενω και άλλα 30% (δηλαδή 40% σύνολο) καλύπτουν τα κινητά και τα tablets της Samsung. Αυτό απο μόνο του δείχνει την κυριαρχία της Samsung στο οικοσύστημα του Android αλλα μαζί και το fragmentation του οικοσυστήματος μιας και όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, τα αμέτρητα μοντέλα συσκευών φαίνονται σαν ψηφιδωτό. Φανταστείτε λοιπόν τί παραμέτρους πρέπει να λάβει υπόψιν μία εταιρία αν θέλει να φτιάξει μία αξιόλογη εφαρμογή η οποία θα τρέχει απροβλημάτιστα και ταχύτατα σε (σχεδόν) όλες τις Android συσκευές εκεί έξω.

Cheapest Atomix VirtualDJ Pro 7 64 bit, Best price MathWorks MatLab R2009b
Μπροστά σας έχετε ακριβώς αυτό. Το σημείο που πονάει το Android, κάτι το οποίο εκμεταλεύεται η Appleμε το iOS και υπάρχει αυτή η διαφορά όταν ερχόμαστε στο θέμα “ποιότητα εφαρμογής”.

[via]