Πείτε αντίο στο κάπνισμα με ένα Android κινητό και το QuitNow!

Marinos 09/10/2012 3
Πείτε αντίο στο κάπνισμα με ένα Android κινητό και το QuitNow!

Where to buy Autodesk Autocad Revit Structure Suite 2012 oem
Θέλεις να κόψεις το τσιγάρο και το θέλεις πολύ. Νιώθεις πως σε έχει λυγίσει και πως δεν θα καταφέρεις να ξεκολλήσεις απο αυτή την πολύ κακή συνήθεια που καταστρέφει μέρα με τη μέρα την υγεία την δική σου αλλα και όλων όσων περιβάλλονται στο χώρο γύρω σου. Σαν πρώην καπνιστής (ναι, το κατάφερα επιτέλους να το κόψω) βρέθηκα σε αυτή την δύσκολη θέση, οπότε αυτά που θα διαβάσεις απο εδώ και στο εξής δεν είναι απλά λόγια του αέρα, αλλά εμπειρίες που έχω ζήσει και δεν τις λέω απλά, έτσι, για να περάσει η ώρα. Το QuitNow! συνέβαλε στο να κόψω το τσιγάρο με τον δικό του τρόπο. Αυτή η εφαρμογή και οι απλές τσίχλες ήταν οι αντικαταστάτες φίλοι μου, μιας και ο άλλος, ο (δήθεν) φίλος μου το τσιγάρο θα με αποχαιρετούσε μια καλή στο άμεσο μέλλον.

Cheap Adobe InDesign CS6 64 bit oem
Το QuitNow! είναι μία free εφαρμογή που μπορείς να βρείς στο Google Play! και να την κατεβάσεις στο Android κινητό σου με τον ίδιο τρόπο που θα κατέβαζες οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Ουσιαστικά αυτό που κάνει, είναι να σου θυμίζει πόσο κακό είναι το τσιγάρο για την υγεία σου και απεναντίας, πόσο καλό είναι το γεγονός οτι το έχεις κόψει. Σε βοηθάει επίσης να μιλήσεις με ανθρώπους απο όλο τον κόσμο που την ίδια χρονική περίοδο προσπαθούν να το κόψουν κι εκείνοι (κάτι σαν group therapy δηλαδή, σε μορφή forum), σε σοκάρει με φωτογραφίες που δείχνουν τα αποτελέσματα του καπνίσματος στον άνθρωπο, σου υπενθυμίζει πόσα τσιγάρα θα είχες κάνει απο τη στιγμή που το έχεις κόψει, τα χρήματα που έχεις κερδίσει μέχρι τώρα και σου θυμίζει φυσικά την ημερομηνία (αυτή την ιερή ημερομηνία) που έκοψες μια και καλή το τσιγάρο. Για κάθε δύσκολη “στροφή” που κάνεις στον δρόμο για την δόξα (όπως για παράδειγμα 100 μέρες χωρίς τσιγάρο ή 100 τσιγάρα κερδισμένα) το QuitNow! ξεκλειδώνει κάποια Achivements τα οποία θυμίζουν πιό πολύ video games και μία σειρά απο πίστες που θα πρέπει να κερδίσεις και να ανέβεις.

Το QuitNow! απο την FewLaps με βοήθησε πάρα πολύ στο να ξεχνιέμαι και να μου θυμίζει συνεχώς το πόσο καλή απόφαση ήταν αυτή να κόψω μια και καλή το τσιγάρο. Εγώ το έχω κόψει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, το ίδιο μπορείτε να κάνετε και εσείς, χωρίς κανένα φάρμακο, χωρίς κανένα patch και χωρίς καμμία μα καμμία υποστήριξη. Για να κατεβάσετε το QuitNow! μπείτε απο το κινητό σας στο Google Play ή μπείτε στην web έκδοση του Google Play και κατεβάστε το απο εκεί. Να συμπληρώσω, πως υπάρχει και η έκδοση Pro, με κάποια extra χαρακτηριστικά και την ευκαιρία να επιβραβεύσετε κι εσείς με τη σειρά σας την δουλειά των developers της FewLaps που σας βοήθησαν σε αυτή τη μάχη.

Δοκιμάστε το, πραγματικά αξίζει όσο τίποτα.


 • FOTIS

  Discount iExplorer 3 64 bit
  Πολύ ενδιαφέρον! το κατέβασα! για να δούμε τί θα δούμε.. λέω να ξεκινήσω απο μεθαύριο… wish me luck! 🙂

 • elena

  Where to buy Adobe Acrobat XI Pro mac oem
  Μόλις σήμερα είπα να ξεκινήσω να κόψω το τσιγάρο. Κατέβασα και το Quit now. πολύ ωραία εφαρμογούλα!

  wish me luck. 🙂

 • Καλή επιτυχία!