Ξεκλειδώθηκε το Playstation 3…απο έναν συνήθη ύποπτο

Marinos 19/09/2010 0
Ξεκλειδώθηκε το Playstation 3…απο έναν συνήθη ύποπτο

Discount Corel Painter 12 mac 64 bit oem, Where can i buy Autodesk Revit 2016 32 bit
Ένας συνήθης ύποπτος ξεκλείδωσε κατα 95% το Playstation 3. Ο λόγος για ποιόν άλλο, για τον τότε 17χρονo George Hotz ο οποίος το 2007 είχε ξεκλειδώσει το iPhone. Αυτή τη φορά, ο Hotz, σε συνέντευξή του στο BBC είπε πως για να ξεκλειδώσει το Playstation 3 του πήρε λίγο πολύ μόνο…5 εβδομάδες. Το PS3 ήταν η μόνη παιχνιδομηχανή που εδώ και τρία χρόνια έμενα απαραβίαστη for the records.

Download kinemac mac, Where to buy Sony Vegas Pro 9 32 bit software
“Υποτίθεται πως ήταν απαραβίαστο, αλλά τίποτα δεν είναι απαραβίαστο”, δήλωσε ο κ. Hotz στο BBC.

Where to buy ZoneAlarm Internet Security Suite 8 software, How to buy Adobe Contribute CS4 32 bit software
Η Sony φυσικά και πληροφορήθηκε το γεγονός και η μόνη της κουβέντα ήταν πως “εξετάζει την πληροφορία” και πως “θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση”. Ο νεαρός με το λαμπρό μυαλό George Hotz είπε πως ξεκίνησε τις προσπάθειες για να ξεκλειδώσει το Playstation 3 στην αρχή για 3 εβδομάδες και έπειτα απο ένα αρκετά μεγάλο “διάλειμα” ολοκλήρωσε ως ένα σημείο το hack μέσα σε 2 ακόμα εβδομάδες. Σύνολο 5 εβδομάδες πολλής δουλειάς. Βέβαια δεν έδωσε περαιτέρω στοιχεία για τον τρόπο που χρησιμοποίησε παρα άφησε να εννοηθεί πως η μέθοδος που ακολούθησε περιελάμβανε 5% hardware και 95% software. Παραδέχτηκε δε πως η εμπειρία του με την γνωστή παιχνιδομηχανή τον έφερε σε σημείο να παραδεχτεί πως “είναι ένα πού ασφαλές σύστημα”.

Where to buy Autodesk 3ds Max Design 2012 32 bit, Cheap 3DQuickMold 2014 64 bit
Επίσης, ο νεαρός Hotz είπε πως δεν έχει ξεκλειδώσει εξ’ολοκλήρου ολόκληρο το σύστημα το PS3 και του μένει πλέον να ξεκλειδώσει μόνο την μνήμη του αλλα υποσχέθηκε πως όταν ολοκληρώσει το σπάσιμο θα μοιραστεί την μέθοδο που ακολούθησε με τους απανταχού hackers παγκοσμίως. Απο την άλλη, ομολόγησε πως δεν έχει παίξει ποτέ κάποιο παιχνίδι στο PS3 αλλα έχει αγοράσει την κονσόλα και μαζί με αυτή ένα μόνο παιχνίδι το οποίο δεν έχει προλάβει ακόμα να παίξει. Το κίνητρό του όπως είπε για αυτό το εγχείρημα ήταν απλά η περιέργεια και η επιθυμία του για άνοιγμα (και αυτής) της πλατφόρμας.

Σκεφτείτε μόνο το πλήγμα που θα δεχθεί η Sony και τα πλεονεκτήματα που θα έχει κάποιος που θα αγοράσει αυτή την κονσόλα και πλέον θα μπορεί να εγκαταστήσει το λειτουργικό της αρεσκείας του, ή να παίξουν όποιο παιχνίδι θέλουν ακόμα και παλιά παιχνίδια του Playstation 2.

Τέλος, παραδέχθηκε πως όποιος ξεκλειδώσει το PS3, θα είναι σε θέση να παίξει κάποιο πειρατικό παιχνίδι αλλα είπε πως πάνω σε αυτή την θπόθεση “δεν έχει καμμία σχέση”.

[via]