Φωτογραφίες απο το νέο “σώμα” του iPhone 5;

Marinos 30/05/2012 0
Φωτογραφίες απο το νέο “σώμα” του iPhone 5;

Nik Software Sharpener Pro 3 oem, How to buy Adobe Acrobat Pro DC 32 bit
Φαίνεται πως η Apple θέλει να ξεκινήσει τον χορό των εντυπώσεων και έτσι, το 9to5Mac το εγκυρότατο site που ασχολείται με τον κόσμο της Apple παρέλαβε όπως ισχυρίζεται κάποιες φωτογραφίες απο κάποιον Κινέζο κατασκευαστή που εργάζεται για την Apple οπου δείχνουν το νέο “σώμα”, το νέο σκελετό του επερχόμενο νέου iPhone, ή iPhone 5 όπως θέλετε πείτε το.

Autodesk AutoCAD Architecture 2011 64 bit, Autodesk Softimage 2012 software
Το νέο σασί του iPhone 5 φαίνεται να είναι μεγαλύτερο σε μήκος και πλάτος μιας και σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, το νέο iPhone θα έχει μεγαλύτερη οθόνη που θα αγγίζει τις 4 ίντσες με ανάλυση 1136 x 640 pixels. Όπως μπορείτε να δείτε, στις φωτογραφίες φαίνεται μόνο η μεταλλική επιφάνεια του iPhone 5 και λείπει και το γυαλί που υπάρχει στα iPhone 4 και iPhone 4S. Απο εκεί και πέρα, το βύσμα για το ακουστικό έχει αλλάξει θέση και απο την επάνω πλευρά έχει κατέβει στο κάτω μέρους του κινητού αλλα και το ηχείο του είναι στο κάτω μέρος οπου διακρίνονται πολλές μικρές τρυπούλες σε μια αρκετά μεγάλη επιφάνεια.

Where to buy Intuit TurboTax 2009 Home & Business oem, Buy Adobe Creative Suite 3 Design Premium 32 bit software
Αν όντως το μπροστινό μέρος του νέου iPhone παραμείνει έτσι, θα έχουμε ένα σχεδόν ίδιο (απλά μεγαλύτερο) iPhone 5 με διαφορές στα σημεία απο τους προκατόχους του. Αυτό για την σχεδιαστική πλευρά του θέματος, γιατι εσωτερικά το νέο iPhone θα έχει ταχύτερο επεξεργαστή, LTE, iOS 6, μεγαλύτερη και καλύτερης ποιότητας οθόνη.

[via]