Η λύση στην φτώχεια και την ανεργία είναι μία αδέρφια, Kama Sutra!

Marinos 23/12/2010 0
Η λύση στην φτώχεια και την ανεργία είναι μία αδέρφια, Kama Sutra!

Cheapest Arobas Music Guitar Pro 5 64 bit, Where can i buy Nuance PDF Converter Professional 6 32 bit software
Οκ, δεν έχω συνηθίσει να γράφω τέτοια άρθρα στο dailyfix.gr, αλλα, ρε παιδιά, μπροστα σε αυτό το γεγονός δεν μπορώ να μην γράψω κάτι. Μάλιστα το άρθρο αυτό δεν ξεφεύγει και εντελώς απο την τεχνολογία για να πώ την αλήθεια, γιατι απλούστατα μέσα εμπλέκεται και η τεχνολογία της Google που βρίσκεται πάντα εκεί για να μας βοηθήσει να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα γρήγορα και εύκολα όποια χρονική στιγμή και αν του το ζητήσουμε, οπότε μπορώ να πατήσω εκεί. 😛

Cheap Microsoft Office Outlook 2007 32 bit oem, Adobe Premiere Pro CS6 mac 32 bit
Το θέμα είναι ένα, ή μας ποτίζουν κάτι κάθε μέρα, με αυτά τα αεροπλάνα που περνούν απο πάνω μας και αφήνουν την γραμμή καπνού πίσω τους (όπως λέει ο Χαρδαβέλλας και ο Λιακό) ή οι “μεγάλοι” έχουν βρεί άλλο τρόπο να μας κοιμίζουν, ή (το χειρότερο) είμαστε τόσο άχρηστοι σαν Έλληνες και απλά αρνούμαστε να το πιστέψουμε.

Where to buy Microsoft Office Publisher 2010 64 bit, How to buy Spectrasonics Omnisphere 1.5.6d 64 bit
Μετά απο μία πληθώρα άρθρων που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στο Internet, σχετικά με το Kama Sutra DVD της Πετρούλας , ψάχνοντας σήμερα στο Google For Insights βρέθηκα σε ένα (κυριολεκτικά) τρομερό συμπέρασμα. Όχι πως δεν το περίμενα αλλα σίγουρα δεν το περίμενα σε ένα τέτοιο μεγάλο βαθμό και σίγουρα το να το βλέπεις κάτι τέτοιο σε στατιστικούς πίνακες σου έρχεται πιό βαριά. Τη στιγμή λοιπόν που η φτώχεια και η ανεργία έχουν χτυπήσει κόκκινο, τη στιγμή που η Ελλάδα έχει γίνει μαγαζάκι του ΔΝΤ, τη στιγμή που η βενζίνη έχει φτάσει τα 2 ευρώ, τη στιγμή που στην Ελλάδα η νεολαία ΞΕΡΕΙ πως δεν έχει μέλλον και αν δεν κάνει κάτι τότε με μαθηματική ακρίβεια θα φτάσουμε στο σημείο να πρέπει να πηδήξουμε απο το παράθυρο για να σωθούμε, γενικά τη στιγμή που το μαγαζάκι της Ελλάδας είναι έτοιμο να κλείσει, ο “κλασσικός ο Μ#$$κας ο Έλληνας” (όπως λέει και η αυτού Μεγαλειότης Γιώργος Γεωργίου -Respect-) ψάχνει μανιωδώς για το Kama Sutra DVD της Πετρούλας.

Get FileMaker Pro 11 Advanced 64 bit, Download Atomix VirtualDJ Pro 7
Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Και στο κοντινό παρελθόν με το DVD της μίας και μόναδικής Τζούλιας Αλεξανδράτου αλλα και του γνωστού μοντέλου (!!!) Μαριάννας Ντούβλη, ο Έλληνας κρατάει καλά τα ήθη και τα έθιμα κλικάροντας όπως θα δείτε σαν τρελός το search Button του Google μπας και βρεί επιτέλους το νόημα της ζωής του αδιαφορώντας για όλα όσα γίνονται γύρω του. Όπως θα δείτε και στα στατιστικά του Google, ο Έλληνας, μέσα στο 2010 ψάχνει μέχρι και 100% τα διάφορα εκπαιδευτικά DVD “των κοριτσιών” τη στιγμή που οι αναζητήσεις για το ΔΝΤ (πχ) έχουν πιάσει κυριολεκτικά και μεταφορικά…πάτο.

Μήπως, λέω μήπως… πρέπει να το πάρουμε αλλιώς ρε παιδιά ; Ποιά είναι η γνώμη σας;

Αναζητήσεις μέσα στο 2010 για “petroula dvd”

Αναζητήσεις μέσα στο 2010 για “tzoulia dvd”

Αναζητήσεις μέσα στο 2010 για “douvli dvd”

και…..Αναζητήσεις μέσα στο 2010 για “dnt”