Το Ovi γιγαντώνεται, η Nokia τρίβει τα χέρια της

Marinos 01/10/2010 0
Το Ovi γιγαντώνεται, η Nokia τρίβει τα χέρια της

Wo kann ich Steinberg Nuendo 4.3 64 bit, Where to buy Apple Final Cut Express 4 software
Ο Φινλανδικός κολοσσός κατασκευής κινητών τηλεφώνων Nokia φαίνεται πως είναι πολύ χαρούμενος και δεν το κρύβει, αντιθέτως, μας παραθέτει κάποιους αριθμούς που προκαλούν έκπληξη και θαυμασμό!

Buy Microsoft SQL Server 2008 Enterprise 64 bit, Cheapest Microsoft Office Home & Business 2016 32 bit
Σύμφωνα με τη Nokia λοιπόν, 200.000 άνθρωποι περνούν καθημερινά το κατώφλι του Ovi και κάνουν εγγραφή στις υπηρεσίες του Ovi Suite, το οποίο αριθμεί 140 εκατομμύρια μέλη συνολικά! Να θυμίσουμε πως οι υπηρεσίες του Ovi Suite περιέχουν το σύστημα χαρτών της εταιρίας (Ovi Maps), Μουσική, Messaging και εργαλεία που βοηθούν τις καθημερινές ανάγκες ενός ανθρώπου που βλέπει το Nokia κινητό του όχι απλά σαν ένα απλό τηλέφωνο, αλλα σαν ένα επαγγελματικό εργαλείο. Οι υπηρεσίες αυτές είναι διαθέσιμες σε πολλές χώρες του κόσμου (πάνω απο 190).

Best price Windows Server 2012 Standard 64 bit software, How to buy Autodesk AutoCAD Design Suite Ultimate 2015 64 bit
Η Nokia όμως δεν σταματάει εκεί αλλα προσθέτει, πως το αντίστοιχο Ovi Store καταγράφει τρελά νούμερα , μιας και σε καθημερινή βάση 2,3 εκατομμύρια applications γίνονται download σε κινητά Nokia απο όλο τον κόσμο σημειώνοντας δε, πως πάνω απο 70 application Developers σε όλο τον κόσμο έχουν περάσει το όριο του 1 εκατομμυρίου downloads και δεν ντρέπεται να τις υποδείξει κιόλας : Digital Chocolate, EA, Gameloft, PepsiCo, Qik και Shazam είναι μερικές απο αυτές.

Είπατε τίποτα για το Ovi Store;

[via]