Όσο κλέψατε, κλέψατε… (μπιπ)!

Marinos 03/12/2010 5
Όσο κλέψατε, κλέψατε… (μπιπ)!

Μόλις μου ήρθε ένα email με μία πολύ ωραία φωτογραφία, αυτή που βλέπετε στο τέλος του ποστ. Είναι πραγματικά φοβερό συναίσθημα το να ανεβαίνεις σε επίπεδο γνώσης στους υπολογιστές! Ειδικά αν προηγουμένως οι “καλοί” (κατα τ’αλλα) γείτονές σου, έκλεβαν ασύστολα το WiFi σου όλο αυτό τον καιρό!

Κiss my … WPA … bitches! 😛


 • chris manax

  theos o typos!!!!!!!!!!!

  • http://dailyfix.gr UltraX

   Είναι απίστευτος όντως! :)

 • http://dailyfix.gr UltraX

  Συγνώμη, spyros rizos αλλα αυτά που περιγράφεις και στα υπόλοιπα Posts σου δεν έχουν καμμία σχέση με το θέμα. Θα σε παρακαλούσα να μείνεις στο θέμα μας. Το blog αυτό είναι καθαρά τεχνολογικό, δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε τέτοια μονοπάτια. Υπάρχουν άλλα blog με αυτό το ύφος. Το dailyfix.gr δεν είναι ένα απο αυτά.

  Δεν θέλω να κόβω σχόλια, αλλα σχόλια τέτοιου είδους, που δεν έχουν να κάνουν με τα θέματα του blog θα κόβονται.

 • spyros rizos

  Εντάξει df έχεις δίκιο.

  Ωστόσο ο τίτλος που έχετε [όσο κλέψατε, κλέψατε {μπιπ)! Προφανώς με προκάλεσε ώστε να αναρτήσω κάτι καυτερό που σχετίζεται με τον τίτλο, και που κατά γενική παραδοχή είναι ανθρωπίνως απαράδεκτο.

  Ελπίζω οι χρήστες να πήραν το μήνυμα ενόψει μάλιστα της επιδρομής του ΔΝΤ κι όλων των μορφών εξουσίας που λιγουρεύονται τον τόπο μας!!!!!

  Και πάντως –ευχαριστώ για την φιλοξενία.

  • http://dailyfix.gr UltraX

   Δεν αντιλέγω Σπύρο, αλλα έλα και στη θέση μου. :) Σου είπα, πολύ σωστά όλα όσα λές, απλά δεν είναι το θέμα του άρθρου αυτό, καταλαβαίνεις.

   Καλημέρα