Γερμανία: η O2 ανακοίνωσε την τιμή του Galaxy Tab. Αουτς! αυτό πόνεσε…

Marinos 06/10/2010 0
Γερμανία: η O2 ανακοίνωσε την τιμή του Galaxy Tab. Αουτς! αυτό πόνεσε…

Purchase Autodesk Revit Architecture 2012 64 bit oem, Where can i buy Autodesk Revit 2016 32 bit oem
Η Samsung έκρυβε με ευλάβεια την τιμή του Samsung Galaxy Tab για δικούς της λόγους, αλλα τουλάχιστον στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Γερμανία (μέσω της εταιρία Ο2) επιτέλους βγήκε στο φώς της δημοσιότητας η τιμή του 7ιντσου Android tablet της Samsung. To θέμα είναι πως πόνεσε και πόνεσε πολύ.

Best price Adobe Creative Suite 5.5 Production Premium mac oem, Where can i buy Parallels Desktop 4 mac 32 bit
Σύμφωνα με τη λίστα προϊόντων της Ο2, το Galaxy Tab θα κοστίζει (τουλάχιστον στη Γερμανία) περι τα 759 ευρώ (…ναι, κι εγώ πόνεσα όταν το διάβασα). Βέβαια θα υπάρχουν και τα συμβόλαια τα οποία θα “μαγειρεύουν” την τιμή και θα την ισοσκελίζουν σε αρκετούς μήνες συν οτι θα παρέχουν και υπηρεσίες τηλεφωνίας φυσικά. Μία λύση, σύμφωνα πάντα με την Ο2 είναι ο πελάτης να δώσει για αρχή 99 ευρώ και μετά να αγοράσει το πακέτο σύνδεσης των δύο ετών (24 μήνες) με τιμή παγίου τα 27,50 ευρώ.

Autodesk Revit MEP 2016 discount software, Where can I buy Autodesk AutoCAD Raster Design 2014
Μετά απο αυτή την (αναμενόμενη βέβαια) ροπαλιά, μένει να δούμε πόσο ακριβότερο θα είναι το Galaxy Tab στην Ελλάδα και τους Ελληνικούς telcos. Φυσικά πάντα υπάρχει η λύση της αγοράς απο το εξωτερικό…αλλα, ας είμαστε αισιόδοξοι…

[via]