Φήμες: Nokia Windows Phone 7 κινητά μέσα στο Q2 του 2011;

Marinos 20/12/2010 0
Φήμες: Nokia Windows Phone 7 κινητά μέσα στο Q2 του 2011;

Πολλές φορές οι επιθυμίες κάποιων ανθρώπων για κάτι δημιουργούν φήμες και επειδή όπως είπαμε μιλάμε για επιθυμίες, ή διακαής πόθους (πείτε το όπως θέλετε), οι φήμες αυτές δύσκολα πεθαίνουν, πόσο μάλλον αν μιλάμε για την υπόθεση της Nokia να κατασκευάσει κινητό με Windows Phone 7.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Eldar Murtazin, η Nokia βρίσκεται σε συζητήσεις με την Microsoft όχι πάνω σε θέματα software αλλα στην πιθανότητα η Nokia να κατασκευάσει τα πρώτα της Windows Phone 7 powered κινητά. Όλο αυτό πατάει βέβαια στο νέο Nokia Management Team και τις σχέσεις που έχει (μάλλον είχε) με την Microsoft.

Πάντως για να πώ την αλήθεια θα είναι κρίμα να γίνει κάτι τέτοιο λόγω κυρίως της επιμονής της Nokia πάνω στο δικό της Symbian 3 αλλα και την επιμονή της στο MeeGo. Θα είναι κρίμα τόση μελέτη και τόσες υποσχέσεις να πεταχτούν στο καλάθι των αχρήστων για κάτι που ήδη το έχουμε ξαναδεί. Εμμέσως πλην σαφώς η Nokia απο μόνη της σαν εταιρία δίνει μία διαφορετική πινελιά στα τεχνολογικά δρώμενα των συσκευών κινητών τηλεφωνων.

[via]