Η Nokia έκανε το θαύμα της. Nokia Lumia 920 με Windows Phone 8!

Marinos 06/09/2012 2
Η Nokia έκανε το θαύμα της. Nokia Lumia 920 με Windows Phone 8!

Cheapest Microsoft Office Visio Professional 2010 32 bit software, Cheap Altova SemanticWorks 2009 32 bit
Και ενώ περιμένουμε τα Windows 8 τον Οκτώβρη που μας έρχεται, η Nokia παρουσίασε το νέο της high end smartphone για τη σειρά Lumia, το Nokia Lumia 920. Πρόκειται ίσως για το πιο εξελιγμένο κινητό που έχει βγει τον τελευταίο καιρό και σίγουρα ένα απο τα κινητά με τις περισσότερες νέες τεχνολογίες. Παρέα με τα Windows Phone 8, το νέο λειτουργικό της Microsoft για smartphones, το Lumia 920 φαίνεται πως μπορεί να κάνει μαγικά.

Nuance PDF Converter Professional 5 software, How to buy Autodesk AutoCAD Design Suite Premium 2013 64 bit
Πρώτα πρώτα, ο φακός του νέου Lumia 920 μπορεί να μην έρχεται με 41 megapixels, αλλα με 8.7 megapixels, όμως υπάρχουν διαφορές που στο τέλος κάνουν το Lumia 920 ικανό να βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες που έχουμε δεί ποτέ σε Lumia smartphone. Ο φακός του Lumia 920 είναι Carl Zeiss με ό,τι αυτό συνεπάγεται (φοβερή και κρυστάλλινη απεικόνιση) και έρχεται με λίγο μεγαλύτερο φακό που έχει apperture 2.0. Αυτό σημαίνει πως λόγω του φακού, ο οποίος είναι λίγο πιο ανοιχτός απο πρίν, μπαίνει περισσότερο φώς μέσα του, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες που τραβάμε να έχουν περισσότερο φώς, που σημαίνει φυσικά και περισσότερη πληροφορία και φέρνει ένα και μόνο αποτέλεσμα… καλύτερες φωτογραφίες. Αυτό η Nokia το ονομάζει Pureview, και μαζί με το Optical Image Stabilization που είναι μία νέα τεχνολογία για σταθερότερες φωτογραφίες και βίντεο, το αποτέλεσμα στο μάτι είναι πραγματικά διαφορετικό, πάντα προς το καλύτερο φυσικά.

Buy Autodesk Plant Design Suite Ultimate 2015, Discount Adobe Acrobat XI Standard Student and Teacher Edition
Απο πλευράς βίντεο, η Nokia χρησιμοποιεί στο Lumia 920 την τεχνολογία που η ίδια ονομάζει Nokia PureMotion HD+. Το “+” χρησιμοποιείται λόγω του οτι η ανάλυση του Lumia 920 (που είναι 1280 x 768 pixels) ξεπερνάει τα 720p κάτι που σημαίνει πως η ευκρίνεια είναι λίγο καλύτερη απο το “standard” HD (1280 x 720 pixels) και τα αποτελέσματα είναι πέρα για πέρα ορατά αφου η εικόνα είναι πολύ ανώτερη σε ποιότητα απο ό,τι έχουμε δεί μέχρι σήμερα. Απο την άλλη, το Puremotion βρίσκεται εκεί γιατι το Lumia 920 κινεί τα pixels κατα 2.5 φορές ταχύτερα απο ό,τι έχουμε δεί μέχρι σήμερα σε άλλα smartphones. Το αποτέλεσμα δεν χρειάζεται να το σκεφτούμε και πολύ. Καλύτερη και πιο συμπαγής εικόνα με απίστευτη ευκρίνεια.

 

Cheap Adobe Acrobat XI Pro oem, Cheapest Transoft AeroTURN Pro 3D 5
Το Nokia Lumia 920 φέρνει επιτέλους αυτό που ονειρευόμασταν πάντα και αυτό δεν είναι κάτι άλλο απο το Wireless Charging. Η επιφάνεια λοιπόν που βλέπετε παρακάτω (με τεχνολογία Qi) βρίσκεται εκεί ωστε όταν θέλετε να φορτίσετε το Lumia 920 απλά το…ακουμπάτε επάνω σε αυτή χωρίς να χρειαστεί να συνδέσετε κάποιο καλώδιο επάνω στη συσκευή, απλά το ακουμπάτε επάνω και αυτό…φορτίζει, έτσι απλά.

 

 


  • panagiotisf3f

    Τρομερό κινητό!!! Το ΘΕΛΩΩΩ!!! Το είδα και σε κάποια reviews στο Internet. Μιλάμε για το υπέρτατο smartphone!

    Οι μηχανικοί της Apple ήδη τρέχουν να αντιγράψουν το Wireless Charging. Είμαι ΣΙΓΟΥΟΡΟΣ! 🙂

    • UltraX

      Φαίνεται όντως πως θα πουλήσει τρελά το νέο Lumia 920. Ίσως βέβαια η Nokia να μην έχει στο μυαλό της την Apple. Φαίνεται πως πλέον η Nokia χαράζει τον δικό της προσωπικό και ιδιαίτερο δρόμο της. Και αυτό είναι (μόνο) καλό.