Νέο fix απο την Nokia για το Lumia 800

Marinos 20/01/2012 0
Νέο fix απο την Nokia για το Lumia 800

Με το ξεκίνημα της κυκλοφορίας του Lumia 800 κάποιοι τυχεροί κάτοχοι του νέου Windows Phone 7 κινητού της Nokia στάθηκαν και λίγο άτυχοι, μιας και είχαν πρόβλημα με την μπαταρία του κινητού η οποία τελείωνε πολύ γρήγορα. Αυτό δεν συνέβη σε όλους όσους αγόρασαν το Lumia 800 αλλα σε ορισμένους. Η Nokia τότε υποσχέθηκε πως θα διορθώσει αυτό το πρόβλημα στις αρχές του 2012 μιας και φαινόταν απο τότε πως το πρόβλημα αυτό είναι καθαρά θέμα software.

Βρισκόμαστε λοιπόν στην αρχή του 2012 και η Nokia φαίνεται πως κάνει αυτό που υποσχέθηκε και έτσι ξεκίνησε το roll-out ενός νέου fix για την μπαταρία που σύμφωνα με την Nokia λύνει το πρόβλημα σε αυτούς που το είχαν εξ’αρχής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το fix αυτό καταφέρνει και αυξάνει την απόδοση της μπαταρίας μέχρι και 80% (!).

Το fix είναι διαθέσιμο μέσω Zune (για τους χρήστες Windows) και μέσω Microsoft Windows Phone 7.0 Connector για Mac-Users. Για να δείτε αν το δικό σας Lumia 800 έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορείτε πολύ εύκολα να ανοίξετε το Diagnostic Tool και να πατήσετε ##634# στην κλήση τηλεφώνου. Σε περίπτωση λοιπόν που έχετε φορτίσει την μπαταρία και αυτή δείχνει τιμή κάτω των 1000mAh τότε σίγουρα το κινητό σας έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

[via]