Η Nokia φοβάται πως η Microsoft θα κατασκευάσει δικό της κινητό

Marinos 11/03/2013 0
Η Nokia φοβάται πως η Microsoft θα κατασκευάσει δικό της κινητό

Cheapest Autodesk Mudbox 2012 mac 32 bit, Cheap Cyberlink PowerDirector 7 Ultra 32 bit
Η Microsoft έδειξε σε όλους πως…μπορεί. Το Surface Tablet είναι γεγονός εδώ και αρκετούς μήνες και η Microsoft έδειξε σε όλους πως μπορεί να υποστηρίξει εύκολα τον ρόλο της ως κατασκευάστρια εταιρία. Απο την άλλη, οι φήμες πως η Microsoft θα κατασκευάσει ένα δικό της smartphone (Surface smartphone) δίνουν και παίρνουν και δυστυχώς ο πρώτος στη σειρά που φοβάται μία τέτοια κίνηση είναι η Nokia, η οποία έχει πάρει το ρίσκο εδώ και αρκετό καιρό με την κατασκευή Windows Phone κινητών.

Intuit TurboTax 2009 Deluxe software, Best price Microsoft Office Excel 2007 32 bit software
Σε μία έκθεση του SEC (US Securities and Exchange Commission) η Nokia εκφράζει τις ανησυχίες της σχετικά με την Microsoft και την πιθανότητα να χάσει το ενδιαφέρον της με τους 3rd Party κατασκευαστές ανοίγοντας μία εντελώς καινούργια αγορά και δημιουργώντας ένα ολοκαίνουργιο οικοσύστημα για τις συσκευές κινητών τηλεφώνων της εταιρίας κατασκευάζοντας ίσως ένα Surface Phone το οποίο (σαν γεγονός) θα ήταν εντελώς καταστροφικό για την ίδια την Nokia.

Where can i buy Microsoft Streets & Trips 2010 oem, Where to buy Autodesk 3Ds Max 2008
“Microsoft may make strategic decisions or changes that may be detrimental to us. For example, in addition to the Surface tablet, Microsoft may broaden its strategy to sell other mobile devices under its own brand, including smart phones. This could lead Microsoft to focus more on their own devices and less on mobile devices of other manufacturers that operate on the Windows Phone platform, including Nokia. If Microsoft reduces investment in that operating system, or discontinues it, our smart phone strategy would be directly negatively affected by such acts.”

Where can I buy Autodesk Inventor Professional 2016 32 bit, Purchase SketchUp Pro 2015 32 bit
Όλα αυτά κάνουν την Nokia να ακούγεται λίγο παρανοϊκή, αλλά όλοι ξέρουμε πως τραβάει τα δικά της ζόρια τα τελευταία χρόνια, οποτε ο φόβος δεν είναι και αδικαιολόγητος. Η αλήθεια είναι πως προσωπικά δεν πιστεύω πως η Microsoft θα χαλάσει έτσι εύκολα κάτι που δημιούργησε τόσο δύσκολα. Απο την άλλη βέβαια, είναι σίγουρο, πως η Microsoft δεν μπήκε στον χώρο των κινητών τηλεφώνων για “να κάνει φίλους” οπότε και η Nokia θα πρέπει να κρατάει πιό σοβαρή στάση πάνω σε αυτά τα θέματα.

 

[via]