Νέα παπούτσια απο την Nike με ενσωματωμένη τεχνολογία Nike+

Marinos 02/07/2012 0
Νέα παπούτσια απο την Nike με ενσωματωμένη τεχνολογία Nike+

Where to buy Autodesk AutoCAD 2008 oem, Cheap Microsoft Office 2007 Home and Student 64 bit oem
To Nike+ υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Μιλάμε για τον μηχανισμό που έχει αναπτύξει η Nike για να βοηθήσει τους αθλητές (και μη) να καταγράψουν τα στατιστικά τους κατα την προπόνηση, όπως για παράδειγμα πόσο έτρεξαν, πόσα άλματα έκαναν, πόσο ψηλά πήδηξαν και άλλα πολλά που δίνουν extra κίνητρο σε όλους όσους το χρησιμοποιούν. Τα δεδομένα μεταφέρονται στο PC, τον Mac ή το iPhone και ο χρήστης στη συνέχεια μελετάει τα δεδομένα αυτά με σκοπό να διορθώσει κάποια πράγματα, ή να ανεβάσει ρυθμούς ωστε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Where to buy Autodesk 3Ds Max 2010 software, Cheapest Autodesk Product Design Suite Ultimate 2014 oem
Η Nike όμως πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και ενσωματώνει το Nike+ μέσα στα νέα της παπούτσια, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται extra εξοπλισμός και οι μετρήσεις να γίνονται απευθείας (ασύρματα) απο το παπούτσι. Τα νεά παπούτσια αφορούν την κατηγορία Basketball με το πρώτο μοντέλο μπασκετικών παπουτσιών να είναι τα Hyperdunk+, και την κατηγορία Training στην οποία τα μοντέλα που θα έχουν built-in το Nike+ θα είναι τα Lunar Hyper workout+ (για τις γυναίκες) και τα Lunar TR 1+ (για τους άντρες). Και τα τρία αυτά μοντέλα θα έχουν ενσωματωμένο το Nike+ Pressure Sensor που μετράει τις κινήσεις που κάνει ο χρήστης, το lightweight Flywire construction (σύστημα επένδυσης του παπουτσιού) αλλα και το Lunarlon cushioning σύστημα που μηδενίζει τους κραδασμούς.

Where can I buy Autodesk AutoCAD MEP 2014 32 bit, Adobe Acrobat XI Pro software
Για το πότε θα βγούν αυτά τα μοντέλα στο εμπόριο, πότε θα έρθουν στην Ελλάδα και τί τιμή θα έχουν δεν έχουμε πληροφορίες μέχρι στιγμής αλλα αν πέσει κάτι στην αντίληψή μας σίγουρα θα σας ενημερώσουμε.

 

 

 

 

 

[via]