Πρώτο βίντεο με το Nexus Prime και ακύρωση event απο Samsung!

Marinos 08/10/2011 0
Πρώτο βίντεο με το Nexus Prime και ακύρωση event απο Samsung!

Η επικαιρότητα για το νέο κινητό τηλέφωνο της Samsung, το Google Nexus Prime τρέχει με 1000. Ξαφνικά η Samsung ακυρώνει το event/παρουσίαση του Nexus Prime με τη μόνη δικαιολογία πως

“Samsung and Google decide to postpone the new product announcement at CTIA Fall. We agree that it is just not the right time to announce a new product. New date and venue will be shortly announced.”

Ακούγεται όμως πως ο πραγματικός λόγος της Samsung για αυτη την ακύρωση είναι ο θάνατος του Steve Jobs και φυσικά αν είναι όντως αυτός ο λόγος ακύρωσης (σαν ένδειξη σεβασμού στον μεγάλο Steve Jobs) εμείς δεν έχουμε παρα να υποκλιθούμε για αυτή την κίνηση. Μέσα σε όλο τον πανικό όμως με την ακύρωση του Nexus Prime, τυχαία (;;;) ξεπηδάει απο το πουθενά ένα βίντεο που δείχνει το Nexus Prime. Δώρο απο την Samsung για να “δαμάσει” τους Android Lovers που περίμεναν πώς και πώς αυτό το κινητό; Ίσως. Το θέμα είναι πως μπορούμε για πρώτη φορά να δούμε το Google Nexus Prime μπροστά μας. Φυσικά όπως ήταν λογικό, το Android Ice Cream Sandwich (version 4.0) θα περιμένει μαζί με το Nexus Prime για την επίσημη παρουσίασή του, μαζι και το νέο κινητό της Samsung το Galaxy Nexus (μία μικρότερη έκδοση του Nexus Prime).

[via]