16χρονος βγάζει τα πρώτα του εκ. ευρώ ακολουθώντας το ίνδαλμά του…τον Steve Jobs!

Marinos 16/08/2010 2
16χρονος βγάζει τα πρώτα του εκ. ευρώ ακολουθώντας το ίνδαλμά του…τον Steve Jobs!

Wie kaufen Sie Autodesk Building Design Suite 2015 64 bit
Κάθεσαι μερικές και σκέφτεσαι ποιό θα είναι το επόμενό σου start-up θέλοντας να κυνηγήσεις το “όνειρο”… Τις περισσότερες (αν όχι όλες) φορές όμως, μένεις με την ιδέα και δεν την υλοποιείς. Αυτό ακριβώς ΔΕΝ έκανε ο 16χρονος της φωτογραφίας ονόματι Christian Owen.

Autodesk Maya 2016 mac 64 bit download
Ο Βρετανός πιτσιρικάς, ο οποίος ζεί στο Corby, στο Northamptonshire αγόρασε τον πρώτο του υπολογιστή σε ηλικία 7 ετών. Τρία χρόνια αργότερα, αγόρασε έναν Mac και έμαθε Web Design. Τέσσερα χρόνια αργότερα, στην ηλικία των 14, το 2008, ξεκίνησε την πρώτη του εταιρία. Ήταν ένα απλό site που αρκετοί απο εσάς, ίσως να ξέρετε, το Mac Bundle Box. To site αυτό ήταν όμορφο, με απλές και λιτές γραμμές, βασισμένο στο στύλ της Apple αλλα περισσότερο ακόμα στο στύλ του MacHeist (του οποίου ακολουθεί και το bundle-pricing μοντέλο εδώ και καιρό).

Windows Vista Business oem
Το site αυτό πουλούσε ένα πακέτο απο πολύ καλές Mac OS X Applications με φοβερές τιμές για ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο. Ο Christian διαπραγματευόταν τις τιμές με τους developers και έφτανε στο σημείο οπου ενώ το ολοκληρωμένο πακέτο κόστιζε $400, αυτός το πουλούσε στο 1/10 της τιμής αυτής. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Σε περίπτωση που τα πακέτα τελείωναν (δλδ. τα πουλούσε όλα) ξεκλείδωνε ένα application το οποίο θα ήταν free για τα υπόλοιπα μέλη. Πάνω απο όλα αυτά όμως, ο Christian έδινε ένα καλό ποσοστό των πωλήσεων σε φιλανθρωπίες.

Buy Microsoft OneNote 2013 software
Η ιδέα αυτή ήταν καλή. Πολύ καλή για την ακρίβεια. Ο Christian στα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας του Mac Bundle Box έβγαλε $1,000,000 (700,000 Βρετανικές Λίρες). Καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό…

Autodesk Navisworks Manage 2017 software
Ο Christian όμως δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτή την επιτυχία, γιατι όπως όλοι ξέρουμε enough is not enough. Οπότε και έφτιαξε ένα νέο site που ονόμασε “Branchr”, μία διαφημιστική (Pay Per Click) εταιρία που διοχέτευε 300 εκ. στοχευμένες διαφημίσεις ανα μήνα στο διαδίκτυο, σε πάνω απο 17.500 sites, iPhones και Android Applications. Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, το site έβγαλε $800.000 και απασχολεί 8 ενήλικα άτομα, μέσα σε αυτά και την 43χρονη μητέρα του Christian, Alison.

Cheap Autodesk AutoCAD Plant 3D 2011 oem
Το 16χρονο super kid, έχει βάλει στόχο να βγάλει $100 εκ. με το νέο του site (το Branchr) και έχει ήδη αγοράσει μία ακόμα μικρότερη εταιρία τα έσοδα της οποίας διαθέτει στην αναβάθμιση του Branchr.

Solidworks 2015 Premium software
Tο μυστικό που έχει ο Christian για να πετυχαίνει τόσα πολλά? Δεν υπάρχει μυστικό, όπως ο ίδιος λέει :

“There is no magical formula to business, it takes hard work, determination and the drive to do something great.”

…και αντιγράφοντας το MacHeist θα προσθέσω… 😛

Purchase Agisoft PhotoScan Professional 32 bit
Σε μία εποχή οπου το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων βρίσκεται στις καφετέριες και λιώνει εκεί μέρα νύχτα χωρίς να κάνει τίποτα…σου βγάζω το καπέλο Christian!

[via]


  • SOFIA

    Είναι super ουαου ένα παιδί πριν κλείσει καν τα 20 του χρόνια να είναι τόσο δημιουργικό και τόσο φραγκάτο αλλά παιδιά μου διαφωνώ σε ένα πραγματάκι που δεν θα ήθελα το δικό μου το παιδί να πάθει…πώς ένα παιδί των 7 ετών αντί να παίζει ποδόσφαιρο και να κάνει πλάκες με τους φίλους του, έμεινε τόσο συγκεντρωμένο σε έναν υπολογιστή μέχρι να τελειοποιήσει το ταλέντο του και έχασε τα χρόνια της “αθωότητας” . Με άλλα λόγια καλά τα φράγκα και η κορυφή αλλά θυσιάζοντας τι ;;; την παιδικότητα ;;; Δεν ξετρελαίνομαι με τα ΠΑΙΔΙΑ – θαύματα. Ας χορτάσουν πρώτα ξεγνοιασιά και μετά μακάρι να βρουν το δρόμο της επιτυχίας και της κορυφής !!!!!

  • Πάντα υπήρχαν άτομα που ξεχώριζαν απο τα άλλα, θέλω να πώ με αυτό πως δεν είναι όλα τα παιδιά έτσι. Απο την άλλη πλευρά βέβαια μερικές φορές, βλέποντας κάποια νεαρά άτομα να τεμπελιάζουν όλη μέρα και να μην έχουν στόχους, λές “μακάρι να έμοιαζαν όλα τα παιδιά με τον Christian… 🙂