Νέο leak με φωτογραφίες του επερχόμενου iPhone 5!

Marinos 30/07/2012 2
Νέο leak με φωτογραφίες του επερχόμενου iPhone 5!

Buy Micromat TechTool Pro 6 mac 32 bit software
Αν οι παρακάτω φωτογραφίες είναι αληθινές, τότε αυτόματα σημαίνει πως το νέο iPhone 5 που έρχεται το φθινόπωρο βρίσκεται ολόκληρο μπροστά στα μάτια σας. Οι φωτογραφίες φυσικά και δεν είναι επίσημες και προέρχονται απο ένα Κινέζικο κατάστημα πώλησης και επισκευής συσκευών τηλεφωνίας. Το “σουλούπι” πάντως είναι ολόιδιο με όσες φωτογραφίες έχουμε δεί μέχρι σήμερα.

Bester Preis Autodesk Product Design 2014 oem
Αυτό πιστοποιεί όλα όσα ξέρουμε μέχρι αυτή τη στιγμή για τον αντικαταστάτη του iPhone 4S και αυτό σημαίνει οθόνη απο 4″ ίντσες και επάνω, νέες γρίλιες στο κάτω μέρος του κινητού που λειτουργούν σαν αεραγωγοί και μικρόφωνο, μεταλλική πλάτη σε αντίθεση με την γυάλινη που ξέραμε μέχρι σήμερα απο το iPhone 4 και iPhone 4S αλλα και μεταφορά του βύσματος για τα ακουστικά στο κάτω μέρος απο το επάνω που ήταν μέχρι και σήμερα.

Buy Sony Vegas Pro 11
Πάντως σε γενικές γραμμές η Apple φαίνεται πως τελικά συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και το “κακό” με αυτό (γιατι μόνο ως μειονέκτημα μπορεί να χαρακτηριστεί) είναι πως απο το 2007 το design του iPhone δεν έχει αλλάξει ριζικά. Συνταγή επιτυχίας; Μπορεί. Πάντως και μία ανανέωση στις στυλιστικές ιδιότητες του iPhone δεν θα χαρακτηριζόταν και σαν κάτι “κακό”.

[via]


 • heroic

  How to buy Autodesk Factory Design Suite Ultimate 2016 32 bit
  αν μείνει έτσι μιλάμε για σίγουρη αποτυχία. 🙂 Είναι (αν όχι ακριβώς, έστω πολύ) ίδιο με το 4S.

 • nikitas

  Cheapest Autodesk Alias AutoStudio 2016
  Όχι απλά αποτυχία… Θέλει αλλαγές ρε παιδιά το νέο iPhone..Αυτό είναι σαν το προηγούμενο και το προηγούμενο σαν το παραπροηγούμενο.. .πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα..

  αλλα τί λέω? κλασική Apple..