Νέα μαύρη έκδοση OUYA!

Odysseas 02/02/2014 0
Νέα μαύρη έκδοση OUYA!

Cheap Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium, Purchase Windows 10 Enterprise 32 bit
Κυκλοφόρησε στις Η.Π.Α. η δεύτερη και βελτιωμένη έκδοση της Android κονσόλας OUYA. Ο επαναστάτης της βιομηχανίας του gaming συνεχίζει ακάθεκτος τoν αγώνα του παρά τις χαμηλές πωλήσεις και τις κακές κριτικές.

Cheap Adobe RoboHelp 10 64 bit, How to buy Corel WordPerfect Office X7 Standard Edition 32 bit
Συγκεκριμένα, το τελευταίο μοντέλο OUYA υπόσχεται αποθηκευτικό χώρο 16GB (διπλάσιο του προκατόχου του), βελτιωμένο Wi-Fi και Bluetooth και φυσικά μαύρη ματ εμφάνιση! Παρόλο που οι αλλαγές δεν είναι σημαντικές, η τιμή είναι υψηλότερη από αυτή της πρώτης έκδοσης ($129 μαζί με ένα ασύρματο χειριστήριο) συνεχίζοντας έτσι να αποτρέπει τα κοινό. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το αποκτήσουν απευθείας από το επίσημο site της κονσόλας.

Cheap Autodesk Inventor LT 2017 oem, Buy Corel Designer Technical Suite X4 32 bit
Για όσους δεν γνωρίζουν, η εν λόγω παιχνιδομηχανή κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2012 μετά από την πολύ επιτυχημένη χρηματοδότησή του μέσω του Kickstarter. Στόχος της ομάδας που το ανέπτυξε ήταν να δημιουργήσουν μία κονσόλα προσιτή προς το ευρύ κοινό, με πολύ χαμηλή τιμή και όλα τα παιχνίδια δωρεάν (σε πλήρη ή δοκιμαστική έκδοση). Τα games που είναι διαθέσιμα μέσω του επίσημου καταστήματος, περιλαμβάνουν τους περισσότερους τίτλους που υπάρχουν για smartphones καθώς και αποκλειστικά παιχνίδια για το OUYA. Δυστυχώς όμως, παρά της καλές προθέσεις και την προσπάθεια, δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τα μεγαθήρια της βιομηχανίας και παραμελήθηκε από τους περισσότερους.

Ίσως , μετά τις αλλαγές στην εμφάνιση, να ονομαστεί το μαύρο πρόβατο της αγοράς…

[via]