Φήμες : Nέο, φθηνό iPhone απο την Apple έρχεται τον Οκτώβριο 2013;

Marinos 22/04/2013 0
Φήμες : Nέο, φθηνό iPhone απο την Apple έρχεται τον Οκτώβριο 2013;

Purchase MathWorks MatLab R2009b 64 bit software, Purchase Intuit TurboTax Premier 2014 USA mac 32 bit oem
Ξέρω τί θα πείτε, σας προλαβαίνω, το ίδιο είπα κι εγώ. Αλλά μεταξύ μας, ποιός δεν θα ήθελε ένα φθηνό iPhone; πείτε μου…σοβαρά. Η Apple έχει ξεφύγει στις τιμολογιακές της πολιτικές και οι καταναλωτές κάνουν τον σταυρό τους μήπως οι τιμές των iPhone, iPad και ό,τι συσκευή τελοσπάντων ξεκινάει με το πολυπόθητο (για κάποιους) “i” πέσουν έστω λίγο.

Cheapest Microsoft Publisher 2013 oem, Buy Microsoft Office 2003 Professional 32 bit software
Η φήμη αυτή, που ξεκίνησε απο το Tactus blog και αναπαράχθηκε ακόμα και απο το bussinessinsider.com αναφέρει μία καινούργια συσκευή iPhone το οποίο θα κοστολογείται περίπου στο μισό απο την τιμή του iPhone 5. Σύμφωνα πάντα με το Tactus, η φωτογραφία που βλέπετε είναι το πίσω μέρος του νέου “φθηνού” iPhone. Αν η φωτογραφία είναι πραγματική τότε θα λέγαμε πως η Apple για να κόψει το κόστος του νέου “low cost iPhone” προσανατολίζεται σε λύσεις με πλαστικό body και όχι με το αλουμινένιο που χρησιμοποιεί μέχρι τώρα στα τελευταία iPhone.

Autodesk Inventor LT Suite 2015 discount software, Where can I buy Chief Architect Premier X7 32 bit
Aν όλα αυτά δεν είναι μία κακόγουστη φάρσα, τότε σύμφωνα με τις πληροφορίες, το φθηνό iPhone θα πρέπει να κάνει την εμφάνισή του περίπου στις 15 Οκτωβρίου 2013. Αλήθεια; Ψέματα; Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως νομίζω πως ένα φθηνό iPhone δεν θα χάλαγε κανέναν τελικά, εσείς τί λέτε;

 

[via]