Νέοι Intel Bay Trail-T επεξεργαστές για tablets!

Marinos 01/04/2014 0
Νέοι Intel Bay Trail-T επεξεργαστές για tablets!

Where to buy Telestream ScreenFlow 3 mac oem, Buy ashampoo magical defrag 2
Σε έναν κόσμο που κατακλύζεται απο tablets, δεν θα υπήρχε ποτέ η πιθανότητα να μην υπάρχει η Intel μέσα στα πράγματα. Έτσι, ο κολοσσός κατασκευής επεξεργαστών (και όχι μόνο φυσικά) ετοιμάζεται αν ρίξει στην αγορά τους νέους Bay Trail-T επεξεργαστές που προορίζονται για tablets υποσχόμενη καλύτερες επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και έως και 16% καλύτερες επιδόσεις στην επεξεργασία των γραφικών.

Where can i buy Adobe Captivate 5, Where to buy Autodesk Revit 2014 64 bit
Απο την μια, ο Atom Z3795, τετραπύρηνος, με τον κάθε πυρήνα χρονισμένο στα 1.6GHz και μέγιστη συχνότητα επεξεργαστή που φτάνει τα 2.39GHz και με υποστήριξη της μνήμης να φτάνει στα 4GB. O επεξεργαστής αυτός προορίζεται στα περισσότερο “high-end” μοντέλα tablets. Απο την άλλη, ο Atom Z3735E, τετραπύρηνος και αυτός με τον κάθε πυρήνα να είναι χρονισμένος στα 1.33GHz και υποστήριξη μνήμης το 1GB και συχνότητα GPU που φτάνει απο 313 MHz έως και 688 MHz. O επεξεργαστής αυτός όπως φαίνεται και απο τα χαρακτηριστικά του προορίζεται στα “low-end” μοντέλα tablet.

Cheapest Microsoft Office 2010 Professional Plus, Discount Nero 8 Ultra Edition
Συνολικά, η Intel ετοιμάζεται να λανσάρει 9 νέους επεξεργαστές οι οποίοι θα υποστηρίζουν το λειτουργικό των Windows αλλά και το Android και οι επεξεργαστές αυτοί αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στο δεύτερο τρίμηνο του 2014.

[via]