Νέος Facebook Virus με όνομα “I Got a Surprise For You”

Marinos 24/11/2010 0
Νέος Facebook Virus με όνομα “I Got a Surprise For You”

Discount AnyBizSoft PDF Converter mac oem, Purchase Pinnacle Studio 18 Ultimate 32 bit
Μέχρι αυτή τη στιγμή, αν σου έχει έρθει μήνυμα στο Facebook με τίτλο “I got a surprise for you”, το έχεις πατήσει, έχεις ακολουθήσει τη διαδρομή που σε πηγαίνει, έχεις τρέξει το αρχείο που σου λέει αλλα τίποτα το φοβερό δεν συμβαίνει, πάει να πεί πως α) πρέπει να αλλάξεις το anti-virus του υπολογιστή σου, β) πρέπει να εγκαταστήσεις ένα anti-virus επιτέλους, γ) o λογαριασμός σου στο Facebook έχει ήδη αρχίσει να “κολλάει” με τον ιό αυτό τους φίλους σου and beyond χωρίς να έχεις πάρει πρέφα τί γίνεται.

Autodesk Maya 2011 64 bit best price, Where to buy Microsoft Outlook 2016 32 bit
Αν πάλι σου έχει έρθει αυτό το μήνυμα και δεν έχεις τρέξει ακόμα το αρχείο που περιέχει, τότε welldone, το επίπεδό σου σε θέματα ασφάλειας στους υπολογιστές μάλλον έχει ανέβει αρκετά τελευταία και επιτέλους κατάλαβες πως όταν κάτι έρχεται στο mail σου ή στο Facebook ή σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο επικοινωνίας και σου φαίνεται “πονηρό”, τότε ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΑΣ (απλά το σβήνεις). Αυτό θα πρέπει να κάνουν και όσοι λάβουν μελλοντικά αυτό το μήνυμα στο Wall τους.

How to buy CorelDRAW 11 mac 32 bit, Purchase Microsoft Office 2010 Standard 64 bit
Για αυτούς που την έχουν πατήσει ήδη, μπορούν να ακολουθήσουν την εξής διαδικασία ωστε να “καθαρίσουν” το PC τους.

Discount IRONCAD Design Collaboration Suite 2015 32 bit, Purchase Adobe Framemaker 2015 64 bit
1. Καταρχήν κάνουμε Logout (δεν κλείνουμε απλά τον browser, κάνουμε αποσύνδεση)
2. Σβήνουμε το αρχείο Photo.exe
3. Σβήνουμε τα “υπο-αρχεία” που έχει δημιουργήσει ο ιός (στη διαδρομή C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data)
4. Καθαρίστε το Secutiy Tool (τον δέυτερο ιό που δημιουργεί ο πρώτος) χρησιμοποιώντας κάποιο anti-malware, όπως Spybot Search And Destroy ή Combofix, ή το MalwareBytes
5. Σβήστε τα Scheduled Tasks που έχουν δημιουργηθεί στον υπολογιστή σας απο το Control Panel – Scheduled Tasks.