Νέο και φθηνότερο iPhone απο την Apple;

Marinos 10/01/2013 0
Νέο και φθηνότερο iPhone απο την Apple;

Cheapest Autodesk ImageModeler 2009 software, Best price Cakewalk Sonar 8 Producer Edition 64 bit
Τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα η φήμη οτι η Apple ίσως και να ετοιμάζει ένα νέο και φθηνότερο iPhone. Αυτό δεν είναι κάτι νέο μιας και εδώ και 2 χρόνια αυτή η φήμη κυκλοφορεί, όχι όμως με τέτοια συχνότητα οσο τώρα. Η αλήθεια είναι πως τα ποσοστά πωλήσεων της Apple ναι μεν είναι αρκετά μεγάλα για το iPhone όμως απέχουν πολύ απο τους στόχους που είχε θέσει η εταιρία απο το Cupertino.

Where can i buy MathWorks PTC MathCAD 15 32 bit, Cheapest FileMaker Pro 11 Advanced MAC
Ενδεικτικά, αν κοιτάξουμε τα ποσοστά πωλήσεων της Apple, θα δούμε πως το Q3 του 2012 το ποσοστό πωλήσεων της Apple στην αγορά έχει πέσει στο 14,6% απο το 23% που βρισκόταν το Q4 του 2011 αλλά και το Q1 του 2012. Απεναντίας, η Samsung εκτοξεύθηκε απο το 8,8% (που είχε στο Q3 του 2010) στο 31,3% (!) για το  Q3 του 2012!

Cheap 1Click DVD To iPod 2 64 bit software, Buy Autodesk Revit 2014 software
Θα μου πείτε “Και πώς θα γίνει ένα iPhone να γίνει φθηνότερο;”. Φήμες λένε πως οι μηχανικοί της Apple ψάχνουν τρόπους ωστε να αλλάξουν το “κέλυφος” του iPhone και να το κατασκευάσουν απο Polycarbonate (το σημερινό iPhone όπως όλοι ξέρουμε, φτιάχνεται απο αλουμίνιο). Με αυτή την κίνηση είναι σίγουρο πως το κόστος παραγωγής θα πέσει άμεσα και αισθητά, θα μειώσει βέβαια αυτό για το οποίο η Apple “καυχιόταν” όλα αυτά τα χρόνια…την ποιότητα. Ένα άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να μειώσει το κόστος ενός iPhone είναι τα εξαρτήματα, τα οποία μπορούν να “κοπούν” ωστε το νέο και φθηνότερο iPhone να έχει σχετικά χαμηλότερων δυνατοτήτων specs όπως και η χρήση παλαιότερων, ανακυκλωμένων εξαρτημάτων.

Cheap Microsoft Visio Professional 2016, Where can I buy PowerSurfacing RE 2
Το μόνο σίγουρο είναι πως η Apple αλλάζει και ψάχνει τρόπους να γίνει (ακόμη) περισσότερο ανταγωνιστική στο χώρο της τεχνολογία, με περισσότερες “λύσεις” απο πριν. Μπορεί αυτό σε κάποιους να μην αρέσει (και ακόμα περισσότερο, κάποιοι, να τα έχουν βάλει με τον Tim Cook) αλλά σε πολλές περιπτώσεις τα νούμερα δείχνουν οτι δεν πειράζει και τόσο που οι Apple fans δεν τον συμπαθούν και τόσο.

 

[via]