Νέα οθόνη απο την LG, γιατι η Retina είναι so last year!

Marinos 29/05/2012 0
Νέα οθόνη απο την LG, γιατι η Retina είναι so last year!

Discount Autodesk Building Design Suite Premium 2015 64 bit oem, Best price Xilisoft HD Video Converter 6 mac 32 bit software
Τα ψέματα τελείωσαν. Το smartphone παίρνει την μορφή που έπρεπε να έχει πάρει απο την αρχή. Μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις αλλα είναι κάτι πολύ ανώτερο, κάτι τόσο δυνατό, ένας υπολογιστής τσέπης που τα κάνει όλα, τόσο απλά. Και έτσι θα πρέπει πλεόν να το εκλαμβάνουμε. Και μιας και το smartphone είναι υπολογιστής θα πρέπει να έχει και την αντίστοιχη οθόνη που θα βοηθάει στο να δουλεύουμε πιό εύκολα και πιό ευχάριστα με αυτό. Μία οθόνη που θα μας χαρίζει απλόχερα την τεχνολογική απόλαυση που επιζητούμε.

Cheap Corel WordPerfect Office X5 Standard 64 bit, Where to buy Pixelmator mac 64 bit software
Αυτό σκέφτεται και η LG απο την πρώτη στιγμή και γι’αυτό έχει “στα σκαριά” την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ό,τι έχει να κάνει με τις οθόνες για smartphones. Η νέα 5″ ιντσών οθόνη LCD είναι τεχνολογίας AH-IPS (ναι IPS, όπως οι οθόνες των υπολογιστών) που σύμφωνα με την εταιρία, η πυκνότητα των pixels (ανα ίντσα) φτάνει στα 440ppi, κάτι που αυτόματα κάνει την οθόνη του iPhone 4S να μοιάζει τόσο ξεπερασμένη. Απο την άλλη, η ανάλυσή της φτάνει τα 1920 x 1080 pixels, είναι wide-screen δηλαδή και σύμφωνα με την LG έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην φωτεινότητα και την γωνία θέασης, ωστε ο χρήστης να μην χάνει ούτε ένα pixel σε περίπτωση που κοιτάει την οθόνη απο γωνία.

[via]